Hazal Kaya'nın Partneri Belli Oldu!

Cumartesi ve Pazar günlerine Aramızda Kalsın ve Medcezir gelebilir neden öyle söylüyorsun ki.Malum cumartesi ve pazar günleri ab boşluğu var ve star bu boşluğu bu iki dizi ile doldurabilir.Ayrıca ben Benzemez Kimse Sananın pt2 de olacağını düşünüyorum ya da eğer dizileri tutmaz ise alternatif olarak bu yarışmayı düşünüyor olabilir.
Cumartesi pazar olmaz hem Mehmet Ali Erbil'i kadrolarına katarsa Benzemez Kimse Sana ekibi iyi reyting yapar.:)

Mehmet Günsür'ün Beren'le partner olmasını isterdim ama Hazal da olur. Aralarında çok yaş farkı var ama yakıştırdım ben ikisini Mehmet Günsür yaşını göstermiyor zaten. :D Merakla bekliyorum diziyi. :)

Bence dizinin kanalı ATV, günü de Perşembe olur. :)

Kesinlikle ay yapim dada tutturamazsa dizi bi daha tutmaz.

yalan dunya baska gune gecsin berbat reytingler alan o .
Karagülle Medcezir karşılaştığı için medcezir düşüş yaşıyor ama eğer cumartesi ya da pazar günü yayınlanırsa ab boşluğunu kapatır.Ab boş çünkü..Yalan Dünyaya gelirsek:DHazirana kadar devam edeceğini sanmıyorum:D

Karagülle Medcezir karşılaştığı için medcezir düşüş yaşıyor ama eğer cumartesi ya da pazar günü yayınlanırsa ab boşluğunu kapatır.Ab boş çünkü..Yalan Dünyaya gelirsek:DHazirana kadar devam edeceğini sanmıyorum:D
haklisin o zaman ama star degistirmez gününü. Yalan dunya bncede kalmaz

Hazal Kaya'nın son 2 dizisi yanlış projeydi. Bunu neden bazı üyeler anlamak istemiyor. Saygı çerçevesinde yorum yapalım, ben illa alıntılayarak cevap vermiyorum çünkü o sizin düşünceniz, saygı duyuyorum ama lütfen seviyeli ve saygı çerçevesinde yorum yapalım arkadaşlar. Sonuçta Hazal'ın başrolünü oynadığı Genco ve Adını Feriha Koydum dizileri çok büyük ilgi gördü. Aşk-ı Memnu'da yardımcı roldeydi, orada da karakteriyle çok sevildi. Son Yaz'ın tutmama nedeni partneri ile arasında uyum olmaması ve dizi dönem dizisiydi. O dönemi anlatan KurtSeyit ve Şura, Çalıkuşu, Yasak, Ben Onu Çok Sevdim, Bir Günah Gibi, Her Şeye Rağmen, Kötü Yol gibi pek çok dizi tutmadı. A.Ş.K.'ın ilk başlarken reyting sorunu yoktu, A.Ş.K. dizisinin tutmaması senaryonun zaten kıt olması ve o kıt senaryonun bile işlenememeyip bozmasından kaynaklanıyor...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919