Hazal Kaya'nın Partneri Belli Oldu!

Çok iyi bir seçim olmuş.Merakla bekliyorum. :Z

kısaca vikiye bakalım tartışmaya lüzum yok
mehmet günsur son 3 dizisi:beyaz gelincik (2 sezon) bıçak sırtı (1 sezon) my(4 sezon)
hazal kaya son 3 dizisi: afk (3 sezon erken final-hazalsız) son yaz (4 bölüm) aşk (13 bölüm)

dizide üzerine gidilmesi gereken mehmet günsur görüldüğü gibi umarım senarist ve yapımcı sosyal medyada vb. yerlerde ilgi görmek adına hata yapmaz

berenle tahmin ediyorduk oysa. @Bully :(

hazalın kötü talihi günsüre bulaşmasa bari :kiki:
Ben de Mehmet Günsür'ün Beren'le partner olmasını çok istiyordum ama kısmet değilmiş napalım. :(

Hazal bu diziyle bambaşka bir role bürünür umarım. Bana hep rolü ve oyunculuğu aynı gibi geliyor. Ama bence Mehmet'le yakışırlar bekliyoruz bakalım diziyi. :)

Ben de Mehmet Günsür'ün Beren'le partner olmasını çok istiyordum ama kısmet değilmiş napalım. :(

Hazal bu diziyle bambaşka bir role bürünür umarım. Bana hep rolü ve oyunculuğu aynı gibi geliyor. Ama bence Mehmet'le yakışırlar bekliyoruz bakalım diziyi. :)
şu karadayı bitse de, eylül de imirzalioğluyla dönse berenciğim:bhr:

şu karadayı bitse de, eylül de imirzalioğluyla dönse berenciğim:bhr:
O dediğin Karadayı 2.sezonunda final yapsa olurdu işte hatta ne de güzel olurdu. :( Kenan da Karadayı bitince dinlenir çünkü ama Beren dönmüş olur ekranlara. Kösem'le dönecek büyük ihtimal. :)

O dediğin Karadayı 2.sezonunda final yapsa olurdu işte hatta ne de güzel olurdu. :( Kenan da Karadayı bitince dinlenir çünkü ama Beren dönmüş olur ekranlara. Kösem'le dönecek büyük ihtimal. :)
kösemin padişahı esmer bişeyse eğer kesinlikle kenan olmalı. tam o tarz hantal rollerin adamı :A

kösemin padişahı esmer bişeyse eğer kesinlikle kenan olmalı. tam o tarz hantal rollerin adamı :A
Kenan olmaz çünkü Kösemin padişahı 1.Ahmet Kösem 27 yaşındayken ölüyor. Daha çok hikaye olacak 1.Ahmet öldükten sonra. Ama Tims kurgusal karakterleri iyi yaratır padişah öldükten sonra Kösem'e bir sevgili yaparlar kesin. :F Ama o da Kenan olmaz. :D

Kenan olmaz çünkü Kösemin padişahı 1.Ahmet Kösem 27 yaşındayken ölüyor. Daha çok hikaye olacak 1.Ahmet öldükten sonra. Ama Tims kurgusal karakterleri iyi yaratır padişah öldükten sonra Kösem'e bir sevgili yaparlar kesin. :F Ama o da Kenan olmaz. :D
klasik tims. my'de zaten her olay rüya çıkıyordu. :kiki: bunda da 20 dk filan reeli gösterip geri kalan 1 buçuk saati kenanlı&berenli rüyalar eşliğinde sunabilirler bize :F

inşallah mdalyanın iğnesi kalbine batar :T: neyse my erkeklerinin hazalı kurtarma operasyonuna ne diyorsun :A
hazalı imirzalioğlu bile kurtaramaz. bi insan soğuk ve yeteneksizse fazla zorlamamalı. :A o değilde olan günsüre--- şehzade mustiye--- my'ye olacak. anticiler bu durumu my'nin lehine çevirebilir :J