ABC Pretty Little Liars 5. Sezon Yorumları

pek rolde vermiyorlarki kıza habire arabulucu görevi görüyor:)
bölümü izledim
emily ile alison yatakta iki aksiyona gireydi iyiydi
-A yine döndü bu -A 2050 ye anca ortaya çıkar
bodur aria radleye girdi bakalım radley ona neyse :)
mona yoktu kötü oldu
hannoşa da herkes sarkıyor.ss

bölümü izledim
emily ile alison yatakta iki aksiyona gireydi iyiydi
-A yine döndü bu -A 2050 ye anca ortaya çıkar
bodur aria radleye girdi bakalım radley ona neyse :)
mona yoktu kötü oldu
hannoşa da herkes sarkıyor.ss
aynen bari alisonun boncuklarını görürdük :)
ama ramazan diye sanırım atmadı yatağa yoksa alisonu evire çevire.... :))

ve geldik
5x7 . bölüme
muhteşemdi harikaydı öff ne biçimdi devamı spoiler içinde ..:)
@xemrexxx yine geçtim seni :)

hannoş alisona kıl kaptı arada bir laf vurmalar falan ama içkiden güç alıyor ayık kafayla pek alison a bulaşacak gibi değil :) bu arada güzel haber bölümde travestiyi göremedik, caleble oynaşıyordu kız ?
spencer uzun süredir tobyden ayrı, artık canına tak eti sanırım çok sinirli bu aralar.
bölümdeki fiyonk ağızlı yüzücü kız jenna ya çalışıyor.. hannoşun içkili olmasından faydalanıp ağzından laf aldı anında yetiştirdi sanırım ..

ve geldik
5x7 . bölüme
muhteşemdi harikaydı öff ne biçimdi devamı spoiler içinde ..:)
@xemrexxx yine geçtim seni :)

hannoş alisona kıl kaptı arada bir laf vurmalar falan ama içkiden güç alıyor ayık kafayla pek alison a bulaşacak gibi değil :) bu arada güzel haber bölümde travestiyi göremedik, caleble oynaşıyordu kız ?
spencer uzun süredir tobyden ayrı, artık canına tak eti sanırım çok sinirli bu aralar.
bölümdeki fiyonk ağızlı yüzücü kız jenna ya çalışıyor.. hannoşun içkili olmasından faydalanıp ağzından laf aldı anında yetiştirdi sanırım ..
izlediğimde yazmadım
alison ın ikizi teorisi doğru galiba:X

fragman @destere @Forumdash

Son düzenleme:
izlediğimde yazmadım
alison ın ikizi teorisi doğru galiba:X

fragman @destere @Forumdash
o dediğin olayı ben daha önceden biliyorum sanırım kitaptan alıntı dizi, ayrıca asıl olay şöyle oluyormuş ???
eğer gelecekle alakalı bilgi sahibi olmak istemiyosan alttaki spoiler ı açma , okuma :))

Sasha Pieterse, Alison DiLaurentis adlı, grubun lideri ve muhteşem bir güzelliğe sahip olan bir kızı canlandırıyor. Kızları istediği gibi yöneten ve onlara kötülük aşılamaya çalışan bir karakter. Okulun en popüler kızı. Bir gün kızlarla yaptıkları pijama partisinde gizemli bir şekilde kayboluyor ve bir yıl sonra Maya'nın evinin bodrumunda cesedi bulunuyor. Kitaba göre giderse Alison, aslında ikiz kardeşi Courtney DiLaurentis'i öldürüyor çünkü Courtney Alison'un hayatını çalmaya çalışan ikizi. Maya'nın evinde bulunan ceset ise Courtney'e ait, ikiz oldukları için anlaşılmıyor. Ama bu kesin değil çünkü Sasha Pieterse dizide kendisinin ikizi olmayacağını ama başka bir karakterin ikizi olacağını açıkladı.

o dediğin olayı ben daha önceden biliyorum sanırım kitaptan alıntı dizi, ayrıca asıl olay şöyle oluyormuş ???
eğer gelecekle alakalı bilgi sahibi olmak istemiyosan alttaki spoiler ı açma , okuma :))

Sasha Pieterse, Alison DiLaurentis adlı, grubun lideri ve muhteşem bir güzelliğe sahip olan bir kızı canlandırıyor. Kızları istediği gibi yöneten ve onlara kötülük aşılamaya çalışan bir karakter. Okulun en popüler kızı. Bir gün kızlarla yaptıkları pijama partisinde gizemli bir şekilde kayboluyor ve bir yıl sonra Maya'nın evinin bodrumunda cesedi bulunuyor. Kitaba göre giderse Alison, aslında ikiz kardeşi Courtney DiLaurentis'i öldürüyor çünkü Courtney Alison'un hayatını çalmaya çalışan ikizi. Maya'nın evinde bulunan ceset ise Courtney'e ait, ikiz oldukları için anlaşılmıyor. Ama bu kesin değil çünkü Sasha Pieterse dizide kendisinin ikizi olmayacağını ama başka bir karakterin ikizi olacağını açıkladı.
bekliyoruz o zaman ikizi:X

bekliyoruzda alison kendi açıklamasında kitaba göre gitmeyeceğini söylemiş başka birinin ikizi olacak demiş umarım hannoşun ikizi olur iki hannoş muhteşem gider :) birini alta serersin birini üste öfff :))
neyin altı üstü kız @Çiğdem- ne diyor bu :F bence spencerın ikizi olsun
o ilk kızın öldüğü gece daha ilginç olur :A soencerın babası kızı spencerın öldürdüğünü sansın ikizi yerine

neyin altı üstü kız @Çiğdem- ne diyor bu :F bence spencerın ikizi olsun
o ilk kızın öldüğü gece daha ilginç olur :A soencerın babası kızı spencerın öldürdüğünü sansın ikizi yerine
dediğin olay gerçekleşmiş olsa güzel olurdu ama iki akıllı gruba fazla gelir saf ve güzel birini bulmaları lazım :))

5x8 i izledim
güzel bölümdü hanna
çok dağıttı
anası da çok gıcık hemen alisoncı oliyi
caleb döndükten sonra değişmiş gibi

aria
Allah ın boduru anan da senin gibi yanlış erkekler seçiyi.ss

alison
hannoşumla aranı düzelt ne diye hala oyunlar çeviriyon.ss

bu da 5x9 fragmanı @Forumdash @destere @Çiğdem- kıskancı :A

5x8 i izledim
güzel bölümdü hanna
çok dağıttı
anası da çok gıcık hemen alisoncı oliyi
caleb döndükten sonra değişmiş gibi

aria
Allah ın boduru anan da senin gibi yanlış erkekler seçiyi.ss

alison
hannoşumla aranı düzelt ne diye hala oyunlar çeviriyon.ss

bu da 5x9 fragmanı @Forumdash @destere @Çiğdem- kıskancı :A
artık yarına kaldı ben izleyemedim bugün :)
acaba neler oldu neler ? :)