Ciner Grubu, Show TV'yi Geri Aldı!

Onlar daha önceden anlaşılan dizi veya programlar. TMSF yönetiminde Ciner, Show adına dizi veya program alamaz. Öyle komik bir durum olamaz diyorum anlamıyor musun? Ortada belirsiz bir süreç var çünkü. Öyle dediğin gibi bir şey mümkün değil.

Önce genel yayın yönetmenini ve dizi - program departmanında yönetici değişikliğine gidip daha deneyimli ve tecrübeli isimlerle görüşsün...

Otel Divane ve Ağlatan Dans'ı hangi akla mantıkla aldığını gerçekten anlamıyorum...​
Siz Galiba Beni anlamadiniz eger sizin dediginiz gibi olsaydi Yeni sezon Projeleri Showla anlasmazdi Bile Yilanlarin Ocu Milli Maclar Ve Seda Sayan hepsi ile Show tv TMSF altinda ola ola Fragmanlar ortaya koyuldu Bikere Ciner Qrubu kanali yeniden alacagini biliyodu ve Kendisi Projelerle ilgilendi benden iyimi bilceksin Ve hatta Cinerin Kanal icin calisacaklari İsciler ile bile anlasdigini ogrendim yavas yavas kendileri aciklicaklar Bikere TMsF kanala el koydugunda Erhan Celik tum calisanlar ile gorusmustu Ve calisalara Hic bisey olmamis gibi isinize devam etmelerini istemisdi Kisa Sure sonra yeniden Cinerde Olcagini belirtmisdi yalandan yazmiyoruz kardes Medyada 100lerde arkadas var Hepsinden bilgi aliyoruz merak etmiyin

Siz Galiba Beni anlamadiniz eger sizin dediginiz gibi olsaydi Yeni sezon Projeleri Showla anlasmazdi Bile Yilanlarin Ocu Milli Maclar Ve Seda Sayan hepsi ile Show tv TMSF altinda ola ola Fragmanlar ortaya koyuldu Bikere Ciner Qrubu kanali yeniden alacagini biliyodu ve Kendisi Projelerle ilgilendi benden iyimi bilceksin Ve hatta Cinerin Kanal icin calisacaklari İsciler ile bile anlasdigini ogrendim yavas yavas kendileri aciklicaklar Bikere TMsF kanala el koydugunda Erhan Celik tum calisanlar ile gorusmustu Ve calisalara Hic bisey olmamis gibi isinize devam etmelerini istemisdi Kisa Sure sonra yeniden Cinerde Olcagini belirtmisdi yalandan yazmiyoruz kardes Medyada 100lerde arkadas var Hepsinden bilgi aliyoruz merak etmiyin
Yılanların Öcü, Seda Sayan ve milli maçlar ile zaten daha önce Ciner yönetimindeyken anlaşılmıştı. TMSF zaten yönetime geliyor, imza atılan projeleri elbette yayınlamak zorundalar. Ancak senin dediğin gibi TMSF yönetimindeyken Ciner'in projelerle ilgilenmesi kadar saçma bir şey yok. Ciner dava sürecinde böyle bir şey yapamaz Show TV'nin yeniden yönetimine geçeceğini bilse de. Ama sen öyle bilmeye devam edebilirsin tabi. :)

Haaa sen oradan yuruyon))) bastan desene, gecmis haberleri hatirlatiyorsun ))) siyaseti inan cok kotu okuyon cogu seyden haberin yok)))

benim cinere tavrında bir gram değişiklik olmadı. Zaten daha önce sana bin kez dedim ciner cemaatin kucağında. Fehmi koru daha önce zaman gazetesi bas yazarıydı. En son17 aralık darbesinde gulenin mektubunu başbakana getiren kişi. Tabi bunlar seni kesmezse son yazılarını oku. Saçma bir iddia ile Gülen masum çevresi kotu yazıları yazarak operasyon yapıyordu kendince)) tabi bu hükümet çevrelerince Ve star gazetesinde bu rahatsızlık gösterdi ki daha önce fehmi koru yenisafaktan kovuldu sebebi amerikan büyük elçisinin direktifiyle yenisafagin bir kaç yazarını amerikan aleyhine haber yapıyorlar Amerika ile humutin aralarını bozuyorlar diye kulis yapınca kapıya konuldu.

Kısacası hükümet çevrelerince fehmi koru ustu çizilmişti. Zaten kendisi Abdullah gülün İNGİLTERE'den ev arkadaşı aşırı yakin biri. Konuyu daha da acmayim daha da gerisi var.
Hacı Ciner hakkında demediğini bırakmadın yazılarını çıkartma ortaya şimdi, sen soruma yanıt ver. O zaman Ciner bu kadar şaibeli biri İktidar niye verdi tekrar Ciner'e, yoksa ortada bir pazar söz konusu mu?:)

Hacı Ciner hakkında demediğini bırakmadın yazılarını çıkartma ortaya şimdi, sen soruma yanıt ver. O zaman Ciner bu kadar şaibeli biri İktidar niye verdi tekrar Ciner'e, yoksa ortada bir pazar söz konusu mu?:)
Daha önce konuştuk adam parasını verdi aldı. Kanal batmisti alan yoktu yahuu))) Showu alırken cinerin cemaatle işli dişli olduğu ortaya çıkmamıştı, hükümete ile de problemi yoktu niye vermesinler ki.

Hayr Yanlissin iste Ben Bilmiyormusum Gibi konusmuyorum Bunu unutmayin Medyaya Show tv ile ne haber dusr ilk duyanlar arasindayim Bikere Tmsf İlk defa Showa el kodugunda Tum projeleri bitirmisdi Magazin Programlarini bile Ama Bu sefer Cinerin Eli Showdaydi Calisanlar bile kanaldan ayrilmadi Siz ne konusuyosuz ya Gercekten Hic gulesim yoktu Seda Sayan ile imza 2hafta once atildi Seda Sayan Salakmi show tv tmsf de oldugunu bile bile kanalda dursun? Cinerin ilk Showu aldigi donemden beri sedayla gorusub duruyodu orda haklisin En basindan sedayi istiyordu kanal Ama Anlasma 2hafta once yapildi imzalar Ciner Qrubu sirketinde atildi Ve dizi konusuna gelirsek Hic bir yapimci Tmsf kontrolunde ola ola showa dizi vermez Ciner Qrbu kendisi sahsen ilgilendi tum projelerle Ben en basindan bunu burda bildirdim ve dedim Temmuz sonu Show tv Cinerde Olcak die bikere İclal Aydin ve ender sarac ile bile Ciner Qrubu anlsdi Tmsf sadece kanali yonetti Kisa sureligine uzatmaya gerek yok benim Show da calisan Adamim da var Medyada calisan adamim bile var Bunu unutma Show tv Tmsf Kontolu altinda oldugunda Kadir Dogulu Showun yuzu oldu haberi cikti onladami Eskiden anlasmisdi Sacma sapan konusmayin Ciner zaten Hep dedi Kimse showu elimden alamaz Showun tum Borclarini odedim dedi Simdi bir daha diyim 6 dizi ile anlasdi ciner qrubu anlasdigi dizinin 1tanesinin cekimi daha 20temmuz baslicak Bide diyosun Eskiden anlasdilar falan filan neyse Sonucta Show tv Cinerin bunyesinde Davayi Ciner Kazandi

Daha önce konuştuk adam parasını verdi aldı. Kanal batmisti alan yoktu yahuu))) Showu alırken cinerin cemaatle işli dişli olduğu ortaya çıkmamıştı, hükümete ile de problemi yoktu niye vermesinler ki.
Yav adama ne için verdikleri belli kanalı, bi taraf olmayan bertaraf olur lafı varya Başbakan'ın aynısını yaşattılar. Biz sana kanal verdik sen cemaatin suyuna gittin dediler hemen TMSF aldı kontrolü ele. Bak bundan sonra görürsün İktidar aleyhine yayın yapacaklar mı?:)

Yav adama ne için verdikleri belli kanalı, bi taraf olmayan bertaraf olur lafı varya Başbakan'ın aynısını yaşattılar. Biz sana kanal verdik sen cemaatin suyuna gittin dediler hemen TMSF aldı kontrolü ele. Bak bundan sonra görürsün İktidar aleyhine yayın yapacaklar mı?:)
Daha ne yapacaklar fehmi koruyu aldılar yahuu başbakana alttan altta muhalefet yapıyorlar)) cinerin yargıda bussuru davası var cemaatin sözünden çıkması imkânsız)))) sen cemaatin telefon dinlemelerini dinlemedim sanırım.. bir yazarın cemaat alehine yazıları çıkmadan sansurleyip kovmuslar )))

Daha ne yapacaklar fehmi koruyu aldılar yahuu başbakana alttan altta muhalefet yapıyorlar)) cinerin yargıda bussuru davası var cemaatin sözünden çıkması imkânsız)))) sen cemaatin telefon dinlemelerini dinlemedim sanırım.. bir yazarın cemaat alehine yazıları çıkmadan sansurleyip kovmuslar )))
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Ciner iki kayığa da binmiş. Hem Başbakan'ın Alo Fatih telefonu, Bekir Çoşkun ve Ecel Temelkuran'ın kovulmalarından anlaşılıyor ki, İktidar'ın suyuna gitmiş hem de Cemaatde dosyaları olduğu söyleniyor doğru olabilir hatta seks kaseti bile olabilir ondan korkuya Cemaate de boyun eğmiş.:X

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Ciner iki kayığa da binmiş. Hem Başbakan'ın Alo Fatih telefonu, Bekir Çoşkun ve Ecel Temelkuran'ın kovulmalarından anlaşılıyor ki, İktidar'ın suyuna gitmiş hem de Cemaatde dosyaları olduğu söyleniyor doğru olabilir hatta seks kaseti bile olabilir ondan korkuya Cemaate de boyun eğmiş.:X
Hükümeti idare ettiği vaki canim, başbakana gidip biad ettiği sizinle sorunum yok demiş ama asil kontrol cemaate hala da öyle.. hükümetin tek adamı alo fatih gazeteden gitti.. Tek ciner değil bütün patron Basbakana gidip yalakalik yapıyor. Baksana koç darbe girişimi sonuçsuz olunca araya barzaniyi sokup başbakandan eke aman diledi)))

Kanal arıyorlar. Geçenlerde demiştim TMSF olmasaydı Ciner alırdı o diziyi diye. :X Çünü o dizi için Endemol Show TV ve Star ile görüşüyordu. Cansu'yu sevmem biliyorsun zaten ama Murat çok tatlı ve sahnelerdeki performansları çok başarılı. 🙄 KPA'da mesela Engin Akyürek var haz etmediğim ama dizi çok iyi olunca görmüyorsun bile Engin itici mi değil mi diye. :X Bu dizide de öyle olabilir, çekildiği dönem sıkıntı biraz ama Hanımın Çiftliği'de o dönem çekilmişti ve başarılı olmuştu. İyi bir kurgu ve senaryo olursa bu dizide başarılı olabilir, kanalı hiç önemli değil. :)

Ben direk Show Tv olarak aklıma koymuştum. Star'da olmasın.

Cansu'yu bende pek sevmezdim ama Murat candır. Adam kral oynuyor. Suskunlar ve Asi'de efsaneydi.:D

Ben direk Show Tv olarak aklıma koymuştum. Star'da olmasın.

Cansu'yu bende pek sevmezdim ama Murat candır. Adam kral oynuyor. Suskunlar ve Asi'de efsaneydi.:D
Ya o dizi için Show ve Star ile görüşüyor diye duydum ama Star ile bu dizide anlaşma sağlanamamış. Show TMSF'den kurtuldu, alabilir diziyi. :)

Ben Asi'yi pek izlemezdim ama Aşk ve Ceza'da ve Suskunlar'da çok sevmiştim. Özellikle Suskunlar efsanesinde çok iyiydi. 🙄

Ya o dizi için Show ve Star ile görüşüyor diye duydum ama Star ile bu dizide anlaşma sağlanamamış. Show TMSF'den kurtuldu, alabilir diziyi. :)

Ben Asi'yi pek izlemezdim ama Aşk ve Ceza'da ve Suskunlar'da çok sevmiştim. Özellikle Suskunlar efsanesinde çok iyiydi. 🙄

2. cümlene +1:D İnşallah alır Show.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy