Onlar daha önceden anlaşılan dizi veya programlar. TMSF yönetiminde Ciner, Show adına dizi veya program alamaz. Öyle komik bir durum olamaz diyorum anlamıyor musun? Ortada belirsiz bir süreç var çünkü. Öyle dediğin gibi bir şey mümkün değil.
Önce genel yayın yönetmenini ve dizi - program departmanında yönetici değişikliğine gidip daha deneyimli ve tecrübeli isimlerle görüşsün...
Otel Divane ve Ağlatan Dans'ı hangi akla mantıkla aldığını gerçekten anlamıyorum...
Siz Galiba Beni anlamadiniz eger sizin dediginiz gibi olsaydi Yeni sezon Projeleri Showla anlasmazdi Bile Yilanlarin Ocu Milli Maclar Ve Seda Sayan hepsi ile Show tv TMSF altinda ola ola Fragmanlar ortaya koyuldu Bikere Ciner Qrubu kanali yeniden alacagini biliyodu ve Kendisi Projelerle ilgilendi benden iyimi bilceksin Ve hatta Cinerin Kanal icin calisacaklari İsciler ile bile anlasdigini ogrendim yavas yavas kendileri aciklicaklar Bikere TMsF kanala el koydugunda Erhan Celik tum calisanlar ile gorusmustu Ve calisalara Hic bisey olmamis gibi isinize devam etmelerini istemisdi Kisa Sure sonra yeniden Cinerde Olcagini belirtmisdi yalandan yazmiyoruz kardes Medyada 100lerde arkadas var Hepsinden bilgi aliyoruz merak etmiyinÖnce genel yayın yönetmenini ve dizi - program departmanında yönetici değişikliğine gidip daha deneyimli ve tecrübeli isimlerle görüşsün...
Otel Divane ve Ağlatan Dans'ı hangi akla mantıkla aldığını gerçekten anlamıyorum...