Ciner Grubu, Show TV'yi Geri Aldı!

Fox'ta eskiden vardı, şimdi öyle birşeyle karşılaşmıyorsun. Doğruya doğru.:)
Gecen haftalarda Deniz Yildizi hayla sitedeydi Starda da zaten acunun programlari duruyor hayla
TMSF yönetimi kanalla, diğer kanalları bir tutmamalı. TMSF yönetimineki insanlarını kanal yöneticiğinden bu zamana kadar anlamadıkları belli oldu.:)

Eee bununla onun ne ilgisi var. Biri ATV ile biri show TV ile .ATV deki olay ile ilgili mahkemeden ceza alırsa show TV yi elden çıkarmak zorunda
Ciner Sahte imza ile TMSF'yi kandırdı diye kaç defa yazılarında söyledin ne oldu? Demek ki adamın kanalına haksız yere el koyup gözdağı vermişler.:)

Ciner Sahte imza ile TMSF'yi kandırdı diye kaç defa yazılarında söyledin ne oldu? Demek ki adamın kanalına haksız yere el koyup gözdağı vermişler.:)
Sen mesajları nasıl okuyordum yahuu))) bu davayı açan dinç bilginin oğlu TMSF dava açmadı)) haberi bir daha oku. Kanal sahibi olamaması da RTÜK kanunuyla alakalı suç isleyen kimse kanal sahibi olamıyor

Şu konuya bir açıklık getirmek gerekiyor. Ciner'in daha önce Show TV'ye geçtiği konusunu ben ve @Arslan Bey açmıştık ama henüz bilmediğim bir sebepten dolayı yönetimin TMSF'nin elinde bulunmaya devam ettiğini öğrenmiştim. Sanırım dava sonuçlandı ancak resmiyete kavuşması için beklendi o süre boyunca...

Show TV'nin çok geç olmadan yine eski sahibine kavuşması güzel. Kanal umarım yeniden yapılanma süreci yaşar ve artık daha profesyonel bir yönetim anlayışı hakim olur yeni dönemde umarım ve iddialı dizi ve programlarla izleyici karşısına çıkar umarım...

@semre'nin dediği gibi bir şey de söz konusu değil. Kanal daha önce anlaşmış olduğu dizi ve programları TMSF sadece yayınlama hükmünü gösterdi. Ciner dava sürecinde olaya müdahil olamaz, böyle bir süreçte bu "iddia" diyeyim çok komik olur. :)

@sokak sanati @RevaN @sürgünüm @beyazsoy

Sen mesajları nasıl okuyordum yahuu))) bu davayı açan dinç bilginin oğlu TMSF dava açmadı)) haberi bir daha oku. Kanal sahibi olamaması da RTÜK kanunuyla alakalı suç isleyen kimse kanal sahibi olamıyor
Daha düne kadar Cineri çarmıha geriyordun, suçlu ilan etmiştin. Hami o açıdan söyledim. Yeterince gözdağı verdiler adama Fehmi Koru'yu Habertürk'e alarak İktidar'ın suyuna gitmeye başladılar. Umarım atv gibi yandaş kanl olmazlar.:)

Şu konuya bir açıklık getirmek gerekiyor. Ciner'in daha önce Show TV'ye geçtiği konusunu ben ve @Arslan Bey açmıştık ama henüz bilmediğim bir sebepten dolayı yönetimin TMSF'nin elinde bulunmaya devam ettiğini öğrenmiştim. Sanırım dava sonuçlandı ancak resmiyete kavuşması için beklendi o süre boyunca...

Show TV'nin çok geç olmadan yine eski sahibine kavuşması güzel. Kanal umarım yeniden yapılanma süreci yaşar ve artık daha profesyonel bir yönetim anlayışı hakim olur yeni dönemde umarım ve iddialı dizi ve programlarla izleyici karşısına çıkar umarım...

@semre'nin dediği gibi bir şey de söz konusu değil. Kanal daha önce anlaşmış olduğu dizi ve programları TMSF sadece yayınlama hükmünü gösterdi. Ciner dava sürecinde olaya müdahil olamaz, böyle bir süreçte bu "iddia" diyeyim çok komik olur. :)

Kanalın nabzının atmasını dört gözle bekliyoruz. Böyle boş bir kanal iyice soğutuyor beni.:(

Kanalın nabzının atmasını dört gözle bekliyoruz. Böyle boş bir kanal iyice soğutuyor beni.:(
Ne olup biteceğini bende bilmiyorum. Tek umudum yeniden yapılanması ve daha iddialı dizi ve programlarla izleyici karşısına çıkması. Bekleyip göreceğiz onu da şu an. :)

Ne olup biteceğini bende bilmiyorum. Tek umudum yeniden yapılanması ve daha iddialı dizi ve programlarla izleyici karşısına çıkması. Bekleyip göreceğiz onu da şu an. :)

Haberleri bekliyoruz. Ayrıca şu Cansu ile Murat dizisi Show'a fena yakışır alsın Ciner. Bir ümit olur.:D

Haberleri bekliyoruz. Ayrıca şu Cansu ile Murat dizisi Show'a fena yakışır alsın Ciner. Bir ümit olur.:D
Kanal arıyorlar. Geçenlerde demiştim TMSF olmasaydı Ciner alırdı o diziyi diye. :X Çünü o dizi için Endemol Show TV ve Star ile görüşüyordu. Cansu'yu sevmem biliyorsun zaten ama Murat çok tatlı ve sahnelerdeki performansları çok başarılı. 🙄 KPA'da mesela Engin Akyürek var haz etmediğim ama dizi çok iyi olunca görmüyorsun bile Engin itici mi değil mi diye. :X Bu dizide de öyle olabilir, çekildiği dönem sıkıntı biraz ama Hanımın Çiftliği'de o dönem çekilmişti ve başarılı olmuştu. İyi bir kurgu ve senaryo olursa bu dizide başarılı olabilir, kanalı hiç önemli değil. :)

@semre'nin dediği gibi bir şey de söz konusu değil. Kanal daha önce anlaşmış olduğu dizi ve programları TMSF sadece yayınlama hükmünü gösterdi. Ciner dava sürecinde olaya müdahil olamaz, böyle bir süreçte bu "iddia" ne adiyeyim çok komik olur. :)

Ne Soz konusu digil Anlamadim Ben ne demeye calistigini Ben dedim Ki Kanal TMSF kontrolu altindaydi ama Yeni sezonda kanal Yeniden Cinerin Olacagini TMSF de Cinerde biliyodu ve Yeni sezon projelerle Ciner Qrubu ilgilendi Ve Anlasma Saglandi Suan Yeni sezona 6dizi ile anlasma saglamislar 3yarisma 2talk show var Sen ne konusdun ben anlamadim Ama Tek bildigim var Kanal Ciner Yonetimi Bu hafta itibari ile Kanlda Duzenleme yapacak Kadroya yeni isimler gircek Ciner Tam Gaz projelerle Gorusmeye devam ediyor

Daha düne kadar Cineri çarmıha geriyordun, suçlu ilan etmiştin. Hami o açıdan söyledim. Yeterince gözdağı verdiler adama Fehmi Koru'yu Habertürk'e alarak İktidar'ın suyuna gitmeye başladılar. Umarım atv gibi yandaş kanl olmazlar.:)
Haaa sen oradan yuruyon))) bastan desene, gecmis haberleri hatirlatiyorsun ))) siyaseti inan cok kotu okuyon cogu seyden haberin yok)))

benim cinere tavrında bir gram değişiklik olmadı. Zaten daha önce sana bin kez dedim ciner cemaatin kucağında. Fehmi koru daha önce zaman gazetesi bas yazarıydı. En son17 aralık darbesinde gulenin mektubunu başbakana getiren kişi. Tabi bunlar seni kesmezse son yazılarını oku. Saçma bir iddia ile Gülen masum çevresi kotu yazıları yazarak operasyon yapıyordu kendince)) tabi bu hükümet çevrelerince Ve star gazetesinde bu rahatsızlık gösterdi ki daha önce fehmi koru yenisafaktan kovuldu sebebi amerikan büyük elçisinin direktifiyle yenisafagin bir kaç yazarını amerikan aleyhine haber yapıyorlar Amerika ile humutin aralarını bozuyorlar diye kulis yapınca kapıya konuldu.

Kısacası hükümet çevrelerince fehmi koru ustu çizilmişti. Zaten kendisi Abdullah gülün İNGİLTERE'den ev arkadaşı aşırı yakin biri. Konuyu daha da acmayim daha da gerisi var.

Ne Soz konusu digil Anlamadim Ben ne demeye calistigini Ben dedim Ki Kanal TMSF kontrolu altindaydi ama Yeni sezonda kanal Yeniden Cinerin Olacagini TMSF de Cinerde biliyodu ve Yeni sezon projelerle Ciner Qrubu ilgilendi Ve Anlasma Saglandi Suan Yeni sezona 6dizi ile anlasma saglamislar 3yarisma 2talk show var Sen ne konusdun ben anlamadim Ama Tek bildigim var Kanal Ciner Yonetimi Bu hafta itibari ile Kanlda Duzenleme yapacak Kadroya yeni isimler gircek Ciner Tam Gaz projelerle Gorusmeye devam ediyor
Onlar daha önceden anlaşılan dizi veya programlar. TMSF yönetiminde Ciner, Show adına dizi veya program alamaz. Öyle komik bir durum olamaz diyorum anlamıyor musun? Ortada belirsiz bir süreç var çünkü. Öyle dediğin gibi bir şey mümkün değil.

Önce genel yayın yönetmenini ve dizi - program departmanında yönetici değişikliğine gidip daha deneyimli ve tecrübeli isimlerle görüşsün...

Otel Divane ve Ağlatan Dans'ı hangi akla mantıkla aldığını gerçekten anlamıyorum...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy