abi haber 7'de gördüm bende az önce yeni bir haber niye kilitlediler anlamadım en son olarak Serdar Akar belirtilmişti yönetmen şimdi Ümit Karaca olduğu kesinleştiAynen karde§im gecmi§ olsun konunu derin forum kilitlemi§
abi haber 7'de gördüm bende az önce yeni bir haber niye kilitlediler anlamadım en son olarak Serdar Akar belirtilmişti yönetmen şimdi Ümit Karaca olduğu kesinleştiAynen karde§im gecmi§ olsun konunu derin forum kilitlemi§
Hayirlisi boşver daha cok konu acarsinabi haber 7'de gördüm bende az önce yeni bir haber niye kilitlediler anlamadım en son olarak Serdar Akar belirtilmişti yönetmen şimdi Ümit Karaca olduğu kesinleşti
Abi benim için o önemli değil ama yeni bir haber buHayirlisi bo§ver daha cok konu acarsin
Yok aga ben sana bir şey demedim ama özelde anlattım bir bak istersen@kvp-medya aga yanlış bi şey mi yaptım? Anlat da konuyu açarım tekrar.![]()
Galiba bir yanlışlık olmuş benim yüzümden. Benim gösterdiğim konudan sonra tekrar farklı bir yönetmenin konusu açılmış Yani bu haber yeni.@kvp-medya aga yanlış bi şey mi yaptım? Anlat da konuyu açarım tekrar.![]()
Yok ondan demedim eğer yanlışlık olduysa düzeltiyim dedim neticede benim hatam olur.Abi benim için o önemli değil ama yeni bir haber bu
Yok aga ben sana bir şey demedim ama özelde anlattım bir bak istersen
Konuyu açmalısın bence. Doğan Ümit Karaca ismi geçiyor, daha sonra Serdar Akar ismi geçiyor ama kesin haber Doğan Ümit Karaca. Yani benim yüzümden oldu.Yok ondan demedim eğer yanlışlık olduysa düzeltiyim dedim neticede benim hatam olur.![]()
Tamam baktım şimdi açıyorum. Açıldı diyince bide konularda yazınca aynı haber zannettim.Konuyu açmalısın bence. Doğan Ümit Karaca ismi geçiyor, daha sonra Serdar Akar ismi geçiyor ama kesin haber Doğan Ümit Karaca. Yani benim yüzümden oldu.![]()
Ben de öyle sandım ama araya farklı konular girmiş.Tamam baktım şimdi açıyorum. Açıldı diyince bide konularda yazınca aynı haber zannettim.![]()
Koskoca adamı farketmemişiz.Ben de öyle sandım ama araya farklı konular girmiş.![]()
yok ben hala senarist olmadan osman sınav olsa ne yazar mantığında olanlardanımartık sende rahatlamışsın abi senarist falan kim diye hiç bahsetmemişsin 😀
bunlar 15 ağustos ta start verdiyse bence senarist işi çoktan bitmiş şimdi senaryo yazımı ve onun üzerinde tartışmalar devam ediyordurhaksızda sayılmazsın bende aynı fikirdeyim senaryo çok önemli yoksa nuri bilge ceylan gelse yapacakları sınırlı
şimdiki hali daha iyi karizma olarakbir zamanlar KARA
![]()
Kara çok iyi oyuncu ya. Vadi'den önce Hanımın Çiftliği'nde de oynuyordu çok iyi rol yapıyordu.bir zamanlar KARA
![]()
Hakan Boyav büyük bi oyuncu aga efsane bi isimKara çok iyi oyuncu ya. Vadi'den önce Hanımın Çiftliği'nde de oynuyordu çok iyi rol yapıyordu.![]()