Klasik Friends - Dizi Yorumları

5x17

Ahaha. :F Bu bölümün yıldızı kesinlikle Joey'di. :D
Seksi kızı araması ama bit türlü doğru daireyi bulamaması çok iyiydi. Ama en iyisi en sonunda doğru daireyi bulduğunda bile karşısna Ross'un çıkmasıydı. :D

Monica'nın çabaları çok salakçaydı.

Rachel'ın iş kadını halleri gerçekten komik. :D

10/10 :D

5x17

Ahaha. :F Bu bölümün yıldızı kesinlikle Joey'di. :D
Seksi kızı araması ama bit türlü doğru daireyi bulamaması çok iyiydi. Ama en iyisi en sonunda doğru daireyi bulduğunda bile karşısna Ross'un çıkmasıydı. :D

Monica'nın çabaları çok salakçaydı.

Rachel'ın iş kadını halleri gerçekten komik. :D

10/10 :D
Joey'nin daire bulma maceraları gerçekten mükemmeldi. :D

Friends 5x18

Joey yine bölümün yıldızıydı. :D
Ben'le oyunculukta kapışması komikti. :D

Rachel'ın sigara çabaları çok iyiydi. :F

8/10

5x21

Kedi ile ilgili yapılan espriler harikaydı. Özellikle Joey'in ikidebir "O kedi değil!" demesi kahkaha attırdı. :F

9/10

5x22

Phoebe, gül gibi adamı harcadı, sırf kuşu vurdu diye. :(

Bir de Chandler babasının yolunda mı ne? :A Phoebe'nin sevgilisine resmen yavşıyordu. :D

Chandler'ın babasını görmek istiyorum artık. :D

9/10

5x23: 10/10

5x24: 11/10

Biribiriyle bağlantılı bölümlerdi ve çok iyi iki bölümdü. Özellikle sezon finali, bütün bölümler arasında en güzel bölümlerden biriydi. Tutup şimdi güldüğüm şeyleri yazmayacağım çünkü gülmediğim bir şey yoktu. :F

6x6

Chandler'ın fincan oyunu güldürdü. :F

Phoebe'nin kızları birbirine düşürmesi de çok komikti. :D

9/10

1x1 ve 1x2

Dizi çok iyi başladı. Bu iki bölüm beklediğimden çok daha fazla güldürdü ilk bölümler olmasına rağmen.

Puanım: 8.5/10

Vay be yıllar önce bitmiş olan Friends forumda en çok izlenen dizi olma yolunda ilerliyor. En azından komediler arasında en çok izlenen galiba şu an. :D

1x3, 1x4 ve 1x5

Bu bölümlerde ilk 2 bölüme göre daha fazla güldüm. Aslında diziyi sabahtan akşama kadar izleyebilirim ama bunu yapmayacağım, diziyi hemen harcamak istemiyorum. :D

Puanım: 9/10

Ben şuan 3.sezondayım ve dizide daha çok erkeklere gülüyorum :D Kadınlarda da Rachel ve Monica'ya ara sıra gülüyorum ama şu Pheobe'ye bi türlü ısınamadım, hiç gülemiyorum nedense :D

@OzaN

Ben şuan 3.sezondayım ve dizide daha çok erkeklere gülüyorum :D Kadınlarda da Rachel ve Monica'ya ara sıra gülüyorum ama şu Pheobe'ye bi türlü ısınamadım, hiç gülemiyorum nedense :D

@OzaN
Erkekler zaten daha komik. Özellikle Joey, sonra da Chandler ve bazen Ross. :D

Yalnız Pheobe'ye katılmıyorum. Kadınların en komiği kesinlikle o. :D

Bence de erkekler daha komik. :D

Joey > Chandler > Pheobe > Rachel > Ross >Monica şeklinde beni en çok güldürenleri sıralayabilirim. :D @cevaa @OzaN

Bence de erkekler daha komik. :D

Joey > Chandler > Pheobe > Rachel > Ross >Monica şeklinde beni en çok güldürenleri sıralayabilirim. :D @cevaa @OzaN
Yani evet doğru bir sıralama olabilir ama içlerinden en az sevdiğim olan Monica'nın bile gerçekten güldürdüğü çok fazla sahne oluyor. :D

Erkekler zaten daha komik. Özellikle Joey, sonra da Chandler ve bazen Ross. :D

Yalnız Pheobe'ye katılmıyorum. Kadınların en komiği kesinlikle o. :D

Erkeklerde ilk 2 sezon Chandler favorimdi ama bu sezon Joey biraz daha iyi :D Ross'u saymıyorum adam hep iyi ya :D Tipi haraketleri filan gülmek için yetiyor :D

Pheobe'nin haraketleri lafları filan saçma geliyor bana nedense :D

Erkeklerde ilk 2 sezon Chandler favorimdi ama bu sezon Joey biraz daha iyi :D Ross'u saymıyorum adam hep iyi ya :D Tipi haraketleri filan gülmek için yetiyor :D

Pheobe'nin haraketleri lafları filan saçma geliyor bana nedense :D
Valla böyle konuşunca diziyi özlediğimi farkettim. Yakında her ne kadar kıyamasam da bir sezon daha izlemeliyim. :D

Pheobe zaten belki de dizinin en absürt karakteri, onu komik yapan da o zaten. :D

Valla böyle konuşunca diziyi özlediğimi farkettim. Yakında her ne kadar kıyamasam da bir sezon daha izlemeliyim. :D

Pheobe zaten belki de dizinin en absürt karakteri, onu komik yapan da o zaten. :D

1 sezon daha izle işte, boşuna bekletmenin anlamı yok :D

Absürdlüğü bana komik gelmiyor işte :D Olmadık zamanda alakasız bi laf söylüyor filan :D

1x6

Bu bölüme çok güldüm. Joey'in oynamak istediği oynayamadığı rol komikti. O rolün çekim sahnesi de öyle. :D Bu arada şimdilik en çok Chandler'a gülüyorum ama Ross ve Joey de çok iyi. :D

Puanım: 9/10