Denizz19'dan Yepyeni Single 'Hakim Bey'

genetikse bozmamak lazım evet 🙂🙂 az braz karadeniz tipide var sende :kiki::kiki:
Gümüşhane. :D

Hiç belli olmuyor. :) :)

Bu aralar hiç göndermelerimi anlamıyorsun. :T:

Hani sen vücut yapıyorum diyordun Facebook'unu göstermiştin. Deniz sen de vücut çalışsana dedim o da "nerden çıktı şimdi" dedi. Ben de senin mesajını görünce aklıma geldi demeye getirdim. :F

Hala anlamadıysanız artık bi şey demiyorum. :T:
Zayıf olmasam belli olur. Vücudum ideal aslında ama kilo problemi var.

Hiç belli olmuyor. :) :)

Bu aralar hiç göndermelerimi anlamıyorsun. :T:

Hani sen vücut yapıyorum diyordun Facebook'unu göstermiştin. Deniz sen de vücut çalışsana dedim o da "nerden çıktı şimdi" dedi. Ben de senin mesajını görünce aklıma geldi demeye getirdim. :F

Hala anlamadıysanız artık bi şey demiyorum. :T:
Tamam. :) Aslında hala tam alaka kuramadım ama neyse. :F

Gümüşhane. :D

Zayıf olmasam belli olur. Vücudum ideal aslında ama kilo problemi var.
aaa gümüşhane bizim buraya 5 10 dakka birşey arabayla hemen hemen komşu sayılıyoruz 🙂
bu arada oturduğun ev apartmanmı bizim apartmanda ne şarkı söyleniyor nede müzik dinleniyor kızlarla toplanınca müzik seslerinden yöneticiye tüm komsualr şikayet ediyordu annemde sesli müzik dinlemeyi yasakladı öyle senin gibi bağıra çağıra aşrkıda söyleyemyoruz senin komsular nasıl ses etmiyorlar :kiki::kiki:

aaa gümüşhane bizim buraya 5 10 dakka birşey arabayla hemen hemen komşu sayılıyoruz 🙂
bu arada oturduğun ev apartmanmı bizim apartmanda ne şarkı söyleniyor nede müzik dinleniyor kızlarla toplanınca müzik seslerinden yöneticiye tüm komsualr şikayet ediyordu annemde sesli müzik dinlemeyi yasakladı öyle senin gibi bağıra çağıra aşrkıda söyleyemyoruz senin komsular nasıl ses etmiyorlar :kiki::kiki:
Bizim komşular iyi insanlar hep tanıdıklar zaten. :D

Tamam bir şey demedim. :(

Allah Allah ben klibi yorumluyorum ne var yani. :F
Tamam devam et. :F

Bayhan kim bu arada 😱

bayhan_3590.png

@cookies. :F

cnm bizim lise dönemimizde o ses falan yoktu pop star vardı çok zevkle izliyordum bayhanda orda yaırşmacıydı ilk şarkı yarışmasıydı bu pop star

kaş ve yüz tipini benzettim ben nedense çirkin falan demiyelim şimdi :kiki::kiki:
Sen nasil dersen tabi ama @denizz19 a hakaret bu :(
Deniz o kaslarini almalisin bence bu adamla benzememek icin :)
@Çiğdem- darilmadin dimi :(