Pompy mesajını beğenmiş. 😱beklediğimden iyi olmuş
Pompy mesajını beğenmiş. 😱beklediğimden iyi olmuş
Ne alakasi var turkce sarki soylemekle Belki yıldiz olamazsin ama kendi capinda bi yerlere gelirsin 😉Ben Türkçe şarkı söylüyorum yalnız.
Pek mesaj beğendiğini görmedim de o yüzden.ne var bunda
fark-ı ben 😎Pek mesaj beğendiğini görmedim de o yüzden.
Teşekkür ederim.Tebrikler deniz ben begendim ba§ka §arkIlarIna da bekliyoruz sesine emegine saglIk arkada§Im
Bu single patlama yapar mı sence?Mikrofondan dolayı olsa gerek ses iyi çıkmamış maalesef ama yorum gayet iyi.
Bazen benimkileride begeniyor daha az önce bi mesajimi begendiPompy mesajını beğenmiş. 😱
Senin ş lerin neden degisikTebrikler deniz ben begendim ba§ka §arkIlarIna da bekliyoruz sesine emegine saglIk arkada§Im
Tlf dan bazi kelimeler sacma sapan cikiyor bizim ufaklik oynaya oynaya yazI karakterini bir acayip hale soktu dûzeltemiyorumSenin ş lerin neden degisik
İyi bir kliple neden olmasın.Bu single patlama yapar mı sence?
Anladim olsun biz anliyoruz ne yazdiginiTlf dan bazi kelimeler sacma sapan cikiyor bizim ufaklik oynaya oynaya yazI karakterini bir acayip hale soktu dûzeltemiyorum
Anladim olsun biz anliyoruz ne yazdiginiTlf dan bazi kelimeler sacma sapan cikiyor bizim ufaklik oynaya oynaya yazI karakterini bir acayip hale soktu dûzeltemiyorum
Nihat Odabaşıyla anlaştım.İyi bir kliple neden olmasın.
Teşekkür ederimGüzel söylemişsin. Sesine sağlık. Mikrofon arada çok bağırttırmış fakat mikrofona rağmen iyi, tebrikler. @denizz19
Cok saol anlaya§In icinAnladim olsun biz anliyoruz ne yazdigini
Bisey degil biz bir aileyizCok saol anlaya§In icin