Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma.Sana bir gün klip çekeceğim.![]()
![18846563_68268551.jpg](http://www.demirkulak.com/resim/haber/18846563_68268551.jpg)
Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma.Sana bir gün klip çekeceğim.![]()
Valla kaşlarım kalın olsa da ido gibi değil şimdi rahatsız edici değil kameradan öyle görünüyor olabilir.Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma.
![]()
Teşekkürler. Uzatmayı düşünüyorum bakalım.Müzikten hiç anlamam ama kulağa güzel geliyordu ağzına sağlık Deniz.
İkinci olarak saçlarını uzatmışsın.:,D
Hayır senin kaşlarını görünce gelmedi, kaş deyince geldi aklıma hemen atarlanma.Valla kaşlarım kalın olsa da ido gibi değil şimdi rahatsız edici değil kameradan öyle görünüyor olabilir.![]()
Kız olsaydım vermezdim sana elimi, o saçlar ne öyle bozmuşsun kendini
Arkada müzik çalınca dalınca güzel oluyor beğendim. Ama biraz bağırıyormuşsun gibi geldi, onu da mikrofondan kaynaklı yazmışsın zaten. Bu şekil videoların keyifli oluyor, devamını beklerim @denizz19![]()
Kısaltırsan daha iyi olur gibi saçınEski modele mi döneyim yani.
Aynen mikrofon sakat iş.
![]()
İş dönüşü yorgun argın o ses kaydını yaptım normaldir paçavra gibiydim.Kısaltırsan daha iyi olur gibi saçınSakallarda olsa iyi olurdu ama çalışıyorsun ondandır. Bu şekilde senin çalıştığın yerden alışveriş yapmasaydım sebebim olurdun
![]()
Yada az daha saçları uzatıp rock yapabilirsinİş dönüşü yorgun argın o ses kaydını yaptım normaldir paçavra gibiydim.Ben de kısa saçlı halimi seviyorum sanırım beni daha iyi yansıtıyor. Markette izin yok sakallı elemana.
![]()
Fırsat bulduğum an inşallah.Yada az daha saçları uzatıp rock yapabilirsin
Hareketli bu parça biraz, yaza da uygun geldi. Bir sonraki de hareketli olur umarım. Yaz parçası bekliyoruz senden![]()