Denizz19'dan Yepyeni Single 'Hakim Bey'

Sana bir gün klip çekeceğim. :F
Bu arada o kaşlar ne öyle kaşlar. 😱 İdo geldi aklıma. :A

18846563_68268551.jpg

Müzikten hiç anlamam ama kulağa güzel geliyordu ağzına sağlık Deniz.

İkinci olarak saçlarını uzatmışsın.:,D

Valla kaşlarım kalın olsa da ido gibi değil şimdi rahatsız edici değil kameradan öyle görünüyor olabilir. :)
Hayır senin kaşlarını görünce gelmedi, kaş deyince geldi aklıma hemen atarlanma. :X

Yok fena değil bence de sürme elini, kız gibi olma seni de kaybetmeyelim. :X

bu arada hiç pro olarak ders alıyormusun yada almayı düşünüyormusun gelecekle ilgili planların varmı bu alanda 🙂🙂

Kız olsaydım vermezdim sana elimi, o saçlar ne öyle bozmuşsun kendini :kiki:

Arkada müzik çalınca dalınca güzel oluyor beğendim. Ama biraz bağırıyormuşsun gibi geldi, onu da mikrofondan kaynaklı yazmışsın zaten. Bu şekil videoların keyifli oluyor, devamını beklerim @denizz19 :)

Kız olsaydım vermezdim sana elimi, o saçlar ne öyle bozmuşsun kendini :kiki:

Arkada müzik çalınca dalınca güzel oluyor beğendim. Ama biraz bağırıyormuşsun gibi geldi, onu da mikrofondan kaynaklı yazmışsın zaten. Bu şekil videoların keyifli oluyor, devamını beklerim @denizz19 :)
:F Eski modele mi döneyim yani. :D Aynen mikrofon sakat iş. :F

Kısaltırsan daha iyi olur gibi saçın :) Sakallarda olsa iyi olurdu ama çalışıyorsun ondandır. Bu şekilde senin çalıştığın yerden alışveriş yapmasaydım sebebim olurdun :D
İş dönüşü yorgun argın o ses kaydını yaptım normaldir paçavra gibiydim. :D Ben de kısa saçlı halimi seviyorum sanırım beni daha iyi yansıtıyor. Markette izin yok sakallı elemana. :D

İş dönüşü yorgun argın o ses kaydını yaptım normaldir paçavra gibiydim. :D Ben de kısa saçlı halimi seviyorum sanırım beni daha iyi yansıtıyor. Markette izin yok sakallı elemana. :D
Yada az daha saçları uzatıp rock yapabilirsin :D

Hareketli bu parça biraz, yaza da uygun geldi. Bir sonraki de hareketli olur umarım. Yaz parçası bekliyoruz senden :)