Denizz19'dan Yepyeni Single 'Hakim Bey'

herkesin yaşını bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla forumun büyükleri
china_shangai @sürgünüm @vadikızı @Yakamoz-Asi bu 4 arkadaşın arkasından
forumun 5.büyüğüyüm galiba yaş olarak 🙂🙂🙂
buda forumun yaş ortalamasının düşük olduğunu gösteriyor bir bakıma 🙂🙂

Evet haklisin .Ama forumlara pek büyukler bakmazki hele hele evlendikten sonra bakmalari cok zor 😉

@denizz19 amator olarak gayet başarılı bence ama ses tonunu bazı yerlerde ayarlamıyorsun çok kalın kaçıyor az ses tonunu inceltmeyi dene bence az braz ince sesle daha iyi olucağını düşnüyorum bu arada ben sana ilk videonu izlediğimde bayhana benziyorsun demiştim halada öyle düşünüyorum kaş ların aynı bayhan :kiki::kiki: gözlerin şeklide aynı brazda yüz hattın andırıyor 🙂🙂

Ne vücudu ne bildirimi anlamadım hiçbir şey. :D
He de geç. :F

@denizz19 amator olarak gayet başarılı bence ama ses tonunu bazı yerlerde ayarlamıyorsun çok kalın kaçıyor az ses tonunu inceltmeyi dene bence az braz ince sesle daha iyi olucağını düşnüyorum bu arada ben sana ilk videonu izlediğimde bayhana benziyorsun demiştim halada öyle düşünüyorum kaş ların aynı bayhan :kiki::kiki: gözlerin şeklide aynı brazda yüz hattın andırıyor 🙂🙂
Eyvallah. :D

@Bully 'den bildirim gelince aklıma geldi. :A :F Cidden daha iyi olur bence. :D
2 ay gittim fitness'a. :D

He de geç. :F

Eyvallah. :D

2 ay gittim fitness'a. :D
Hiç belli olmuyor. :) :)
Ne vücudu ne bildirimi anlamadım hiçbir şey. :D
Bu aralar hiç göndermelerimi anlamıyorsun. :T:

Hani sen vücut yapıyorum diyordun Facebook'unu göstermiştin. Deniz sen de vücut çalışsana dedim o da "nerden çıktı şimdi" dedi. Ben de senin mesajını görünce aklıma geldi demeye getirdim. :F

Hala anlamadıysanız artık bi şey demiyorum. :T: