Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

daha onu paylaşmadı paylaşınca yazarım , herhalde senarist takviyesi olmayacak

ama böyle devam edilirse bu büyük bir hata olur en az 2 tane sağlam senarist şart

Son düzenleme:
daha onu paylaşmadı paylaşınca yazarım , herhalde senarist takviyesi olmayacak
Bu kötû haber olur beklentiler cok yûksek bu sezon son §ansI vadinin eger kanal d de istenilen cikiSi yapamazsa sonun ba§langIcI olur ben gecen sezondan ders cikaracaklarini dû§ûnûyorum ama biz dogru yoldayiz deyip necati bey ve ekibi senaristlige devam ederlerse cok yazik olur 12yilini deviren koca çInar cok kötû anIlIr

Bu kötû haber olur beklentiler cok yûksek bu sezon son §ansI vadinin eger kanal d de istenilen cikiSi yapamazsa sonun ba§langIcI olur ben gecen sezondan ders cikaracaklarini dû§ûnûyorum ama biz dogru yoldayiz deyip necati bey ve ekibi senaristlige devam ederlerse cok yazik olur 12yilini deviren koca çInar cok kötû anIlIr
abi nasıl ki yönetmen koltuğuna serdar akar ın oturduğu haber olduysa meşhur bir senaristle anlşılsaydı bu da haber olurdu diye düşünüyorum

Cok dogru diyorsun vadi sIrra kadem bastI haber kaynaklari kurudu hicbir yerden haber sizmiyor ve ben artik erken oldugunu dusunmuyorum nerdeyse temmuz ortasina geldik benim bildigim agustos ayinda cekimler baslar bak mesela reaksiyon dizisinin cekim goruntuleri azda olsa meydana cikmaya basladi darisi vadinun ba§ina biraz haberler ciksada bizde heyecan yapsaydik

evet ya biz duymuyoruz ama ben ona bile razıyım yeter ki onlar tüm noktaları halletmiş olsunlar varsın biz biraz daha beklemeye devam edelim

zaten yeni senaristler gelmeze necati şaşmaz ı yine aktif olarak göremeyiz ve ben 1 sezon daha akif e katlanamam açıkçası

Son düzenleme:
Yok artik daha neler millet akifin yuzune tahammul edemiyorken bir sexon daha olursa intiharlar olur

Ah o bombanin altindan cikmayaydi iyiydi ama bunun boyle olmayacagini sendebende iyi biliyoruz ne yazik ki adam buyuk yerden torpilli

Ah o bombanin altindan cikmayaydi iyiydi ama bunun boyle olmayacagini sendebende iyi biliyoruz ne yazik ki adam buyuk yerden torpilli
geçenn de belirttim akif e ben bir şey demiyorum ona sıradan bir rol verilirse gayet iyi de bence fazla sırıtmaz ama başrol falan onlar akif e göre değil bir kere onu kaldıracak bir görüntüsü yok ve de olamaz

Aslinda onun tabiki de sucu yok ona o görevi veren senarist grubunda yani necati beyde suc var kendi koltuguna otutturursa ve kendi görevlerini akife yûklerse olacagi budur dedigin gibi ne tipi nede oyunculugu bu gorevi kaldiramadi izleyicilerpoltin yerine onu gormek istemediklerinden dolayi cok antipatik oldu aslinda onun bir sucu yok ona bu misyonu yukleyenlerde suc var yani bizlere cakma polati yediremediler

aynen bu işin sevabıda günahıda senaristedir işi parlatan odur işte bu sezon da sensrist gurubu içerisinde kimler yer alacak çok önemli vadide oyuncudan çok senaryo önemlidir ve ne zaman gizemli ters köşeli senaryolar olsa vadi hep reytingleri artırmışıtır aynı zaman da da seyirrcisinin memnuniyetini artırmıştır

Mesela suanda 177.bolumu izliyorum akif bu kadar etkin deilmis ama yavastan IsIndirmaya ba§lamislar bu bolumlerde senceri korumakla gorevli mirsadi seyrediyorum bir adam vadiye bu kadar mi yakisir kardesim bu adami akif denyosunun onunu acmak icin harcadilar defalarca yazdim yine yazacam erkanda cabasI bak erkana hemen bahadirlar kapti yakinda mirsadi da alirlarsa §a§irmam

aynen bu işin sevabıda günahıda senaristedir işi parlatan odur işte bu sezon da sensrist gurubu içerisinde kimler yer alacak çok önemli vadide oyuncudan çok senaryo önemlidir ve ne zaman gizemli ters köşeli senaryolar olsa vadi hep reytingleri artırmışıtır aynı zaman da da seyirrcisinin memnuniyetini artırmıştır
Bak mesela10. Yil daki senaryoya gizem ters kö§e ne arasan var bu adamlar bunu ba§armi§ insanlar niye daha iyisini yapmasinlar vadide mutlaka gizem ters kö§e ve bolumun sonunda ne olacagini bilemiyecegimiz bolumler istiyoruz

Mesela suanda 177.bolumu izliyorum akif bu kadar etkin deilmis ama yavastan IsIndirmaya ba§lamislar bu bolumlerde senceri korumakla gorevli mirsadi seyrediyorum bir adam vadiye bu kadar mi yakisir kardesim bu adami akif denyosunun onunu acmak icin harcadilar defalarca yazdim yine yazacam erkanda cabasI bak erkana hemen bahadirlar kapti yakinda mirsadi da alirlarsa §a§irmam
abi evet katılıyorum erkan da mirsad da vadiye yakışan ve belli bir karizması olan karakterlerdi ama vadi için bunlar çok önemli değil vadi kendi karekterlerini yaratmakda çok hünerli yeter ki adam akıllı bir senaryo belli bir kkurgu ve net bir konsept belirlensin biz daha ne mirsad lar ne erkan lar görürüz

Bak mesela10. Yil daki senaryoya gizem ters kö§e ne arasan var bu adamlar bunu ba§armi§ insanlar niye daha iyisini yapmasinlar vadide mutlaka gizem ters kö§e ve bolumun sonunda ne olacagini bilemiyecegimiz bolumler istiyoruz
10 yılı bu kadar beğeni almasının sebebi de gizemi olması ve de ters köşeler in yapılması yani merak ve heyecan bu ikisi birbirini tetikliyor

abi evet katılıyorum erkan da mirsad da vadiye yakışan ve belli bir karizması olan karakterlerdi ama vadi için bunlar çok önemli değil vadi kendi karekterlerini yaratmakda çok hünerli yeter ki adam akıllı bir senaryo belli bir kkurgu ve net bir konsept belirlensin biz daha ne mirsad lar ne erkan lar görürüz
Dönûp dola§tigimiz yer senaryo ve kurgu gecen sezonun en buyuk handikapi senaryoydu bakalim bu buyuk soruna nasil bir cozum bulacaklar

Dönûp dola§tigimiz yer senaryo ve kurgu gecen sezonun en buyuk handikapi senaryoydu bakalim bu buyuk soruna nasil bir cozum bulacaklar
evet hep dedeiğimiz gibi ilk öncelik senaryo olmalı bir de tabi oyuncu kalitesinin yükselmesi lazım yine son sezon bu konuda sıkıntılıydı ve tabi çekim kalitesi tabi burda sıkıntı artık aşıldı gibi osman sınav haricindeki anlaşılabilecek en iyi isim olan serdar akar la anlaşıldı burda yapılabilecek en iyi hamle yapıldı

Senaryo Grubu'da baya bir sıkıntılı Türkiye de bu tür dizi yapan yazan hemen hemen hiç kimse yok valla gecen sezonu gördükten sonra Necati beyin haricindeki herkese eyvallah diyecem senaryo grubunda kimlerin olacağını çok merak ediyorum bu sezonun şifreleri o grupta saklı

Senaryo Grubu'da baya bir sıkıntılı Türkiye de bu tür dizi yapan yazan hemen hemen hiç kimse yok valla gecen sezonu gördükten sonra Necati beyin haricindeki herkese eyvallah diyecem senaryo grubunda kimlerin olacağını çok merak ediyorum bu sezonun şifreleri o grupta saklı
abi ben sana söyliyim necati şaşmaz mutlaka işin içinde olacaktır bence olmalı da zaten onun öyle bir karekteri var ha bu demek değil ki senaryo o yazacak ama mutlaka ana hatlarında oda olacaktır vadi nin mihenk taşların dan bizim bildiğimiz en az 5 kişi ayrıldı necati şaşmaz dan başka onların şifrelerini daha iyi çözebilecek kimse yok

abi ben sana söyliyim necati şaşmaz mutlaka işin içinde olacaktır bence olmalı da zaten onun öyle bir karekteri var ha bu demek değil ki senaryo o yazacak ama mutlaka ana hatlarında oda olacaktır vadi nin mihenk taşların dan bizim bildiğimiz en az 5 kişi ayrıldı necati şaşmaz dan başka onların şifrelerini daha iyi çözebilecek kimse yok​
Ondan hiç şüphem yok tabiki olsun o kadar sene emek vermiş hakkıdır ama dizi içinde haraket alanlarını kısıtlamasın yani senaryo ile ilgilenecem diye kendine az rol yazıp milleti çıldırtmasın

abi ben sana söyliyim necati şaşmaz mutlaka işin içinde olacaktır bence olmalı da zaten onun öyle bir karekteri var ha bu demek değil ki senaryo o yazacak ama mutlaka ana hatlarında oda olacaktır vadi nin mihenk taşların dan bizim bildiğimiz en az 5 kişi ayrıldı necati şaşmaz dan başka onların şifrelerini daha iyi çözebilecek kimse yok
Ondan hiç şüphem yok tabiki olsun o kadar sene emek vermiş hakkıdır ama dizi içinde haraket alanlarını kısıtlamasın yani senaryo ile ilgilenecem diye kendine az rol yazıp milleti çıldırtmasın
aynen artık millet sıkıldı polat alemdar a aç resmen son 2 sezondur 10. yılda maskeli olduu için göremedik son sezoon zaten malum bu sene bunların acısını çıkartmak lazım

aynen artık millet sıkıldı polat alemdar a aç resmen son 2 sezondur 10. yılda maskeli olduu için göremedik son sezoon zaten malum bu sene bunların acısını çıkartmak lazım​
Doğru bide maskeli olarak ortadan kayboldu böyle şeyler söylenmez ayıp ama adam bir evlendi vadedeki süresi kısaldı abisiyle arası bozuldu kader arkadaşları tarafından terk edildi adamın başına gelmeyen kalmadı hayırlısı olsun bu sezona müthiş bir giriş yaparak hepsine gereken dersleri verecektir inşaallah

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy