Mine Tugay'dan Ender Mesajı!

Mert kim bilir nasıl üzülecek çok zor dönemler bekliyor onu. Hele Selim çöküşe geçer herhalde çok sevdiği Ender'i onu aldattı ve öldü. Çok kötü bir veda oldu bu be. :(

Bakalım Mine Tugay yerine kim katılacak diziye? Gerçi yerine biri de gelmeyebilir bekleyip görelim. :)

Diziyi bildiğin yaşıyorsuun sen.:F O kadar üzülme loo.

Ender gibi bir karakteri sirf diziden cikacagi icin diye Esini aldatan bir kadin yaptilar ya bravo senaristlere. Her karakter ölebilir ona lafim yok fakat karakter ölecek diye itibarsizlastirmaya gerek yoktu.

Sorma ya inandırana kadar canım çıktı zaten. :( Senaristlerin saçma sapan işler işte. 😡

Öyle Melek gibi kadın cidden yazık edildi. Melek olaydı böyle olmazdı hep Ece yüzünden. Zaten Melek olsaydı diziyi izliyor olurdum ne hale soktu Ergen Ece:(

Sen kime iğnandırmaya çalıştın anlamadım. Kendine mi foruma mı.:D

Öyle Melek gibi kadın cidden yazık edildi. Melek olaydı böyle olmazdı hep Ece yüzünden. Zaten Melek olsaydı diziyi izliyor olurdum ne hale soktu Ergen Ece:(

Sen kime iğnandırmaya çalıştın anlamadım. Kendine mi foruma mı.:D
Foruma inandırmaya çalıştım kimse başkasıyla yattığına inanmadı nerdeyse izledikleri halde. :F

Foruma inandırmaya çalıştım kimse başkasıyla yattığına inanmadı nerdeyse izledikleri halde. :F
Hadi yaa.:F Diziyi bu kadar gerçekçi çekebiliyorlar demek.😱 Böyle bir şey bekleyen tek kişi @Billy Kane 'di galiba.:F birde @Yiğitt

Ahh Ece Ahhh.

Bu arada orjinalde ölmüyormuş sence neden çıktı para mevzuu mu.(b)

Hadi yaa.:F Diziyi bu kadar gerçekçi çekebiliyorlar demek.😱 Böyle bir şey bekleyen tek kişi @Billy Kane 'di galiba.:F birde @Yiğitt

Ahh Ece Ahhh.

Bu arada orjinalde ölmüyormuş sence neden çıktı para mevzuu mu.(b)
Para mevzuu olabilir ya da rolünü az bulması olabilir. Son dönemlerde Şebnem Dönmez'in rolü artmıştı baya onu kıskanmış olabilir belki. :D

Keşke seyirciye vedası kötü olmasaydı. Yaklaşık olarak 36 bölümdür herkese karşı çok iyi bir Ender karakteri izledik. 1 bölümde karakterinin değişmesi kötü oldu...

Bak işte @sokak sanati. :A Katılıyorum ne diyeyim. :( Kesinlikle planda olamaz böyle bir şey son anda yaptıkları kesin. :(

Kesin son haftalarda bir şeyler geçti aralarında başka izahı yok çünkü.:X Son bölüm olduğun duyunca daha çok şaşırdım ben.😱:F Bir kaç bölüm önce olmuştur demiştim ben sezon finalini izlerken.:D