neyse etiketlerine bak.ssBen de şaka etmiyorumSenden önce ben indim en eski işlerine
![]()
neyse etiketlerine bak.ssBen de şaka etmiyorumSenden önce ben indim en eski işlerine
![]()
Mert kim bilir nasıl üzülecek çok zor dönemler bekliyor onu. Hele Selim çöküşe geçer herhalde çok sevdiği Ender'i onu aldattı ve öldü. Çok kötü bir veda oldu bu be.
Bakalım Mine Tugay yerine kim katılacak diziye? Gerçi yerine biri de gelmeyebilir bekleyip görelim.![]()
Duygusuz.Diziyi bildiğin yaşıyorsuun sen.O kadar üzülme loo.
Duygusuz.Ender'in sonu öyle olmamalıydı bunu sindirebilmem için zaman lazım.
![]()
Üzülecez tabii Mert'e de Selim'e de öyle duygusuzca dizi mi izlenirEnder'i severdimde şimdi ayy Mert'im nasıl üzülecek off Selim'im ne yapacak diye düşünmezdim.
Valla tebrikler. Diziyi izlememiş yaşamışsın.![]()
Üzülde izleyeceğin zaman üzül.Üzülecez tabii Mert'e de Selim'e de öyle duygusuzca dizi mi izlenir![]()
Sorma ya inandırana kadar canım çıktı zaten.Üzülde izleyeceğin zaman üzül.
Bu arada Ender'in Selim'i aldattığına kimse inanmamış forumda.![]()
Sorma ya inandırana kadar canım çıktı zaten.Senaristlerin saçma sapan işler işte. 😡
Foruma inandırmaya çalıştım kimse başkasıyla yattığına inanmadı nerdeyse izledikleri halde.Öyle Melek gibi kadın cidden yazık edildi. Melek olaydı böyle olmazdı hep Ece yüzünden. Zaten Melek olsaydı diziyi izliyor olurdum ne hale soktu Ergen Ece
Sen kime iğnandırmaya çalıştın anlamadım. Kendine mi foruma mı.![]()
Hadi yaa.Foruma inandırmaya çalıştım kimse başkasıyla yattığına inanmadı nerdeyse izledikleri halde.![]()
Para mevzuu olabilir ya da rolünü az bulması olabilir. Son dönemlerde Şebnem Dönmez'in rolü artmıştı baya onu kıskanmış olabilir belki.Hadi yaa.Diziyi bu kadar gerçekçi çekebiliyorlar demek.😱 Böyle bir şey bekleyen tek kişi @Billy Kane 'di galiba.
birde @Yiğitt
Ahh Ece Ahhh.
Bu arada orjinalde ölmüyormuş sence neden çıktı para mevzuu mu.![]()
Para mevzuu olabilir ya da rolünü az bulması olabilir. Son dönemlerde Şebnem Dönmez'in rolü artmıştı baya onu kıskanmış olabilir belki.![]()
Ben izlediğim halde inanmıyorumForuma inandırmaya çalıştım kimse başkasıyla yattığına inanmadı nerdeyse izledikleri halde.![]()
Bak işte @sokak sanati.Ben izlediğim halde inanmıyorumMelek gibi kadın 1 bölümde kötü olamaz
![]()
![]()
Gelecek sezonun gidişatına göre planda olup olmadığını öğreniriz eğer Ender'i ilk bölümde unuttururlarsa benden sağlam bir tepki yerlerBak işte @sokak sanati.Katılıyorum ne diyeyim.
Kesinlikle planda olamaz böyle bir şey son anda yaptıkları kesin.
![]()
Bak işte @sokak sanati.Katılıyorum ne diyeyim.
Kesinlikle planda olamaz böyle bir şey son anda yaptıkları kesin.
![]()