cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,666
- Puanı
- 1,060
Diziyi dün gece 2'de netten izledim. Çok beğendim. Medyapım gerçekten dizi işini biliyor. Ama maalesef Türkiye değerini bilemiyor!
Güllerin Savaşı yarın saat 10.00 tekrarı var yada cuma 00.00 da yada cumartesi 21.45 de
@sokak sanati
Nasıl beğendinmiİzledim ben sadece son 10 dakika kaldı.![]()
Nasıl beğendinmi![]()
Son 10 dakikayı kaçırmaSon 10 dakika yer yerinden oynamıyorsa pekte cazip gelmedi. Konusu özellikle çok yaratıcı değildi ne olacağıyla ilgili pek bağlanamadımç
Ama Oyuncular güzel iş çıkartmış. 2-3 bölüm daha izlenir.![]()
Son 10 dakikayı kaçırma
En güzel yer son sahneydi şok olduk forumca
Sen melunsun bişi beklemem
Sonuna kadar izle 2-3 bölüm nee![]()
Yok artık bu diziyi de beğenmediysen diyecek söz yok.Neresi beklenmedik sonmuş o.
Müzikler çok kötü Damla süper Barış göze pek batmıyor Canan idare eder ama sesi horoz gibi itici Bizim Neceti güzel oynamış.
Senaryo pek heyecanlı değil.
Diziye 2 bölüm daha Damla için devam etmek istiyorum. Sonra durum değerlendirmesi yaparım.![]()
Yok artık bu diziyi de beğenmediysen diyecek söz yok.![]()
Melunsun melunNeresi beklenmedik sonmuş o.
Müzikler çok kötü Damla süper Barış göze pek batmıyor Canan idare eder ama sesi horoz gibi itici Bizim Neceti güzel oynamış.
Senaryo pek heyecanlı değil.
Diziye 2 bölüm daha Damla için devam etmek istiyorum. Sonra durum değerlendirmesi yaparım.![]()
Birdaha izleNe alaka.Beğenmedim işte.
![]()
Birdaha izle
Aklındaki kızı unut ve sadece diziye odaklan
Ben öyle denedim 😉
Takıktı takıkAklım bir yere takık değildi 2. kez izleyemem ben.![]()
Takıktı takık
Biliyorum ben o aklındaki kızı
İzlersin izlersin
Melun![]()
Beğendin de yanlış yazıyorsun melunBeğenmedim işte niye abarttın bu kadar.![]()
Beğendin de yanlış yazıyorsun melun
Kanal D dizisi o koskoca nasıl beğenmezsin?![]()
MelunsunEskidendi o. Artık benim için Kanal D'de Vadi'den önce ve Vadi'den sonra var.
Şaka bir yana Damla'm gibi bir +sonsuz bir avantajla bile beğenmedim.![]()
sen bence bu dizinin içinde feriha havası buldun diye de mest oldun..Yok artık bu diziyi de beğenmediysen diyecek söz yok.![]()