Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

@denizz19 ya şu gülru nun sevgili mert nerede oynuyordu ?
Hiç yabancı gelmiyor ama çıkaramadım bi

@OzaN @xemrexxx @yatutarsa @Forumdash

Damla bu resimde Arya'ya benzemiyor mu? :D

10460463_756843117671470_3510981633252558199_n.jpg
hayır :D

Sonu neydi öyle aklımdan çıkmıyor
O bakışlar😎😎😎😎

@Bully güzel tabii ama sanki benlik değil pek. :A Lakin denk geldikçe izlenilebilir bi iş. Medyapımın diğer işleri gibi vasat gözükmüyor şu anlık. :)

Bence dizi düşük başlıycak ama dediğiniz kadar beğenilmişse , güzel köylü gibi ivme kazanabilir. :)

@Bully güzel tabii ama sanki benlik değil pek. :A Lakin denk geldikçe izlenilebilir bi iş. Medyapımın diğer işleri gibi vasat gözükmüyor şu anlık. :)

Bence dizi düşük başlıycak ama dediğiniz kadar beğenilmişse , güzel köylü gibi ivme kazanabilir. :)
İyi başlar bence Kanal D faktörüyle. Ama bakalım izleyici yazın dram izlemeyi tercih edecek mi? :)

İstanbulda geçen sene bu aylar sabah saat 8.30 da trafiğin t si yoktu. Şimdi trafikten geçilmiyor. :d bence hala büyük bi tv izleyen kitle tv başında. Yoksa gk nasıl 9'a fırlasın.:) tabii ağır drama'nın kitlesi ekran başında mı o önemli. :)

Aynen en etkileyici sahnelerden biriydi. :T Yılın en kötü karakterlerinden olmaya aday. :D
Ve en iticisi. :d bu arada gülfem bemce çok iyi rol kesemiyor. Ama şu gulru'nun sevgilisi tam gülmelik. Tualetim geldi diyor kız; biraz tut diyor adam. :d neyin kafasında? :d

İstanbulda geçen sene bu aylar sabah saat 8.30 da trafiğin t si yoktu. Şimdi trafikten geçilmiyor. :D bence hala büyük bi tv izleyen kitle tv başında. Yoksa gk nasıl 9'a fırlasın.:) tabii ağır drama'nın kitlesi ekran başında mı o önemli. :)

Aynen en etkileyici sahnelerden biriydi. :T Yılın en kötü karakterlerinden olmaya aday. :D
Ve en iticisi. :D bu arada gülfem bemce çok iyi rol kesemiyor. Ama şu gulru'nun sevgilisi tam gülmelik. Tualetim geldi diyor kız; biraz tut diyor adam. :D neyin kafasında? :D
Kenar mahalle genci işte. :D Ama o çocuk da iyi rol kesiyor göreceksin bölümün ilerleyen sahnelerinde. :D

Kenar mahalle genci işte. :D Ama o çocuk da iyi rol kesiyor göreceksin bölümün ilerleyen sahnelerinde. :D

Belli zaten. Adam dizinin kısıtlı sayıdaki yeteneklerinden. :D

gülru da tam bi barbie ama tam. :)

Belli zaten. Adam dizinin kısıtlı sayıdaki yeteneklerinden. :D

gülru da tam bi barbie ama tam. :)
İlk defa bu dizide izliyorum Damla Sönmez'i hem çok güzel hem çok başarılı. :D Yakıştı Kanal D'ye. :bhr:

Sadece 10 dakika civarında baktım. O da Gülru parfüm almaya gidiyordu. Pek beğenmedim ama tekrarını izleyeceğim.:X İnşallah beğenirim.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy