hayır
Mavi Kelebekler ve Son Tercih dizileriymiş ama ben hiç hatırlamıyorum.@denizz19 ya şu gülru nun sevgili mert nerede oynuyordu ?
Hiç yabancı gelmiyor ama çıkaramadım bi
Bana başka bişeyden hatırlıyorMavi Kelebekler ve Son Tercih dizileriymiş ama ben hiç hatırlamıyorum.![]()
İyi başlar bence Kanal D faktörüyle. Ama bakalım izleyici yazın dram izlemeyi tercih edecek mi?@Bully güzel tabii ama sanki benlik değil pek.Lakin denk geldikçe izlenilebilir bi iş. Medyapımın diğer işleri gibi vasat gözükmüyor şu anlık.
Bence dizi düşük başlıycak ama dediğiniz kadar beğenilmişse , güzel köylü gibi ivme kazanabilir.![]()
Aynen en etkileyici sahnelerden biriydi.Gülfem taa küçüklükten psikopatmış😱
Kenar mahalle genci işte.İstanbulda geçen sene bu aylar sabah saat 8.30 da trafiğin t si yoktu. Şimdi trafikten geçilmiyor.bence hala büyük bi tv izleyen kitle tv başında. Yoksa gk nasıl 9'a fırlasın.
tabii ağır drama'nın kitlesi ekran başında mı o önemli.
Aynen en etkileyici sahnelerden biriydi.Yılın en kötü karakterlerinden olmaya aday.
Ve en iticisi.bu arada gülfem bemce çok iyi rol kesemiyor. Ama şu gulru'nun sevgilisi tam gülmelik. Tualetim geldi diyor kız; biraz tut diyor adam.
neyin kafasında?
![]()
İlk defa bu dizide izliyorum Damla Sönmez'i hem çok güzel hem çok başarılı.Kenar mahalle genci işte.Ama o çocuk da iyi rol kesiyor göreceksin bölümün ilerleyen sahnelerinde.
Belli zaten. Adam dizinin kısıtlı sayıdaki yeteneklerinden.
gülru da tam bi barbie ama tam.![]()
Medyapım dan bu kadar iddalı dizi bekemezdim🙂İlk defa bu dizide izliyorum Damla Sönmez'i hem çok güzel hem çok başarılı.Yakıştı Kanal D'ye.
![]()
Vicdan dizisinde rol almış.Bana başka bişeyden hatırlıyor
Yarın araştırma yapıcam
Çok tanıdık geliyor ama nerden onu çıkaramadım![]()
Ben de şaşırdım baya.Medyapım dan bu kadar iddalı dizi bekemezdim🙂
Ohoo 10 dakika bakmayla dizinin güzel olup olmadığına karar mı verilirmişSadece 10 dakika civarında baktım. O da Gülru parfüm almaya gidiyordu. Pek beğenmedim ama tekrarını izleyeceğim.İnşallah beğenirim.
![]()
Beni pek etkilemedi.Ohoo 10 dakika bakmayla dizinin güzel olup olmadığına karar mı verilirmiş![]()