Hayır ben bu dizinin içinde biraz ÖBGZ biraz da AFK havası buldum doğrudur.sen bence bu dizinin içinde feriha havası buldun diye de mest oldun..))
Hayır ben bu dizinin içinde biraz ÖBGZ biraz da AFK havası buldum doğrudur.sen bence bu dizinin içinde feriha havası buldun diye de mest oldun..))
öbgzk neyinde buldun ?😱 yapma lütfenHayır ben bu dizinin içinde biraz ÖBGZ biraz da AFK havası buldum doğrudur.![]()
Bağırma sahneleri, kafasında şişe kırma sahnesi çok inandırıcıydı. İlk bölüm aile kavgası gibi hissettim o sahneyi de.öbgzk neyinde buldun ?😱 yapma lütfen![]()
burdaki aile dramı çok hafif fazlaydı. ama öbzk en derin şekilde işliyordu. ama afk havası var cidden dizide.Bağırma sahneleri, kafasında şişe kırma sahnesi çok inandırıcıydı. İlk bölüm aile kavgası gibi hissettim o sahneyi de.![]()
Nasıl buldun diziyi. Sen AFK sevmezsin biliyorum ama bu diziyi nasıl buldun?burdaki aile dramı çok hafif fazlaydı. ama öbzk en derin şekilde işliyordu. ama afk havası var cidden dizide.neyse durumu çakmışım, bu iyi.
![]()
med yapım imzalı zeytin tepesinde ki donukluk yok, müzikler hoşuma gitmedi. fazla avam olmuş. oyunculuklar şu baş kötü karakter hariç fena değildi bence. özellikle gülru ve sevgilisinin performansı iyiydi. senaryo ise öyle ahım şahım değil ama sönük bi şey de değil. yani tv'de bi programın olmadığında açıp izlenilebilir.Nasıl buldun diziyi. Sen AFK sevmezsin biliyorum ama bu diziyi nasıl buldun?![]()
Kafasında şişeyi kırdı o sahne çok iyiydi bence. Onun dışında bebeği boğma sahnesi epey etkileyiciydi.med yapım imzalı zeytin tepesinde ki donukluk yok, müzikler hoşuma gitmedi. fazla avam olmuş. oyunculuklar şu baş kötü karakter hariç fena değildi bence. özellikle gülru ve sevgilisinin performansı iyiydi. senaryo ise öyle ahım şahım değil ama sönük bi şey de değil. yani tv'de bi programın olmadığında açıp izlenilebilir.![]()
evet o şişe kırma sahnesi basit çekilmemişti, med şaşırttı bu sefer..Kafasında şişeyi kırdı o sahne çok iyiydi bence. Onun dışında bebeği boğma sahnesi epey etkileyiciydi.![]()
O kan aktı ya kafasında sanki gerçekten akıyor gibiydi.evet o şişe kırma sahnesi basit çekilmemişti, med şaşırttı bu sefer..bebek sahnesi öyle etkiliyici filan değildi bence. zaten kamera kartoroz kadına döndü o anda.
![]()
deniz sen de medyapımdan öyle bi beklentini kesmişsin ki, akşam yemeği masasında otursalar; "o yemekler ne güzeldi öyle, helal valla gerçek yemekleri dizmişler." demedğin kaldıO kan aktı ya kafasında sanki gerçekten akıyor gibiydi.![]()
Ya Medyapım dizisi olarak bir tek AFK izledim abartma.deniz sen de medyapımdan öyle bi beklentini kesmişsin ki, akşam yemeği masasında otursalar; "o yemekler ne güzeldi öyle, helal valla gerçek yemekleri dizmişler." demedğin kaldı![]()
o da yoldan çkıp emirin yolunda hüsran yaşattığı için siz izleyicilere, bu tutumla yapıma yaklaşman doğal.Ya Medyapım dizisi olarak bir tek AFK izledim abartma.![]()
Kolyeyi sonradan fark ediyorlarBöyle bölümler istiyorum işte süper yıkılmaya hazır mısınız?![]()
İşte orada fark etmemişlerHayır cikarmadı onu sonradan yerine koymaya calistiginda farkedecekler bence.![]()