Alabora - Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İLK İNCELEMEM :D

aslının kötü bir taklidi, aslı zaten bir acun pazarlaması survivor. kazanan yok bu yarışmada, reyting hazretlerine kurban gidecek yaz dizisi kalitesi(sizliği)nde bir yarışma ki, kızlara karşı erkeklerin yarı?tırılması bile saçmalık oyunlarda. erkeklere bakıyorsun hepsi ajansların body manyağı, kızlara bakıyorsun ajans güzelleri. :D
alp kırşan bana acayip itici bir tip gelirdi bu sunucu onuda geçti. :A

,
survivor neree, bu nere. :T

ceza oyununun cezası da bi harika. bi hafta denize giremeyip, güneşlenememek. içim ürperdi :A

@sokak sanati @Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
@RevaN @china_shangai @Mr.At
İdare edicez :D

neresi büyük beğeni topladı :D
Öyleymiş :D

Bence bu yarışma için fazla birşey beklememek doğaldı. Benim beklediğimin baya üstünde çıktı yarışma tek sorun keşke kız erkek olacağına karıştırsalardı heyecan daha olurdu :)
Survıvor ile kıyaslanması ise çok yanlış. Survıvor dünyanın en zor yarışması. Alabora yaz ayı için yapılmış , zor olmayan klasik bir yarışma. Survıvora benzemiyor alakası yok bence oyunları benzeyebilir ama oyunlardan ne bekliyosunuz farklı oyun tipi daha ne bulabilirler yine değiştirebildikleri kadar değiştirmişler. Bence yaz ayı için ideal bir yarışma yaz boyuda ilk 5 de yer alarak gidecektir :) En sevdiğim olayı TÜRK BAYRAĞIMIZI gönderde gururla taşıması ! :X
@Harunnn60 , @eskici , @ABAY_06 , @Bully , @Maskeli Fedai , @KayıpSehir , @sokak sanati

daha önce survivor izlemem dedin bir anda izlemeye başladın , bu yarışma başlamadan öncede izlemem diyordun , şimdi izledin hatta yarışmanın belli yerlerini övdün :D

aynen bende senin gibi düşünüyorum :( çoğu cast
Ben ilk günden beri izlicem dedim hiçbir zaman izlemem demedim. :D