Okuyunca yaparım ağa
Ağa akşam girince okurum maçı izliyecem
Sahteydi zaten geçen bölümde yakaladıkları kişiyi konuşturarak yeni dosyaya ulaştılar.Dosya hani sahteydi
Naza bayan.Son golü ben atmışım şaka bi yana ya benim aklım karıştı bu Naza erkek or Bayan?
Senaryo heyecanlı bitmeye başladı ama ben senaryoda sırıtır gibiyim
Eline sağlık diğer bölümü bekliyoruz pazartesi günü 😉 ama ben tatile çıkıyorum ramazanı istanbulda tutmak zor yaa gölgelere kaçıcam 😉
Tahmin ettiğim gibi Naza terör estiriyorNaza bayan.
Cemal'in yerine gelen yeni isimsin
Sağol ne zaman çıkıyorsun tatile ?
İyi rahatına bak ne zaman geliceksin senaryolar bol bol birikecek senin içinTahmin ettiğim gibi Naza terör estiriyor
İyi bakalım hayırlı olsun herkese o zaman
Bu pazar çıkıcağım istanbul yanıyor oruç tutmak sıkıntı hem sınavlarda bitti yazlıkda kafa dinliyeceğim 🙂
Sen bütün bunları lonca tv nin yayın akışına eklermisin hangi diziler hangi programlar eylülde felan ekle yani 😉İyi rahatına bak ne zaman geliceksin senaryolar bol bol birikecek senin için
Başlangıç tarihlerini mi ?Sen bütün bunları lonca tv nin yayın akışına eklermisin hangi diziler hangi programlar eylülde felan ekle yani 😉
Ben eylül gibi döneceğim eğer ki orda net bulursam geceleri gene girerim senaryomuda yazarım yorumumuda atarım 😉
hayır yakında diye yazarsan sevnirim ben tarihleri belirleyeceğim 🙂Başlangıç tarihlerini mi ?
İyi tatiller
Tamam iftardan sonra ekliycemhayır yakında diye yazarsan sevnirim ben tarihleri belirleyeceğim 🙂
teşekkürler
Pekala bekliyorum o zaman 😉Tamam iftardan sonra ekliycem
evet,puanın kaç ?