Şef-Fan Tepe 8.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 5 83.3%
  • 9

Oy: 1 16.7%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6
Son golü ben atmışım :A şaka bi yana ya benim aklım karıştı bu Naza erkek or Bayan?

Senaryo heyecanlı bitmeye başladı ama ben senaryoda sırıtır gibiyim :X

Eline sağlık diğer bölümü bekliyoruz pazartesi günü 😉 ama ben tatile çıkıyorum ramazanı istanbulda tutmak zor yaa gölgelere kaçıcam 😉

Son golü ben atmışım :A şaka bi yana ya benim aklım karıştı bu Naza erkek or Bayan?

Senaryo heyecanlı bitmeye başladı ama ben senaryoda sırıtır gibiyim :X

Eline sağlık diğer bölümü bekliyoruz pazartesi günü 😉 ama ben tatile çıkıyorum ramazanı istanbulda tutmak zor yaa gölgelere kaçıcam 😉
Naza bayan.

Cemal'in yerine gelen yeni isimsin :D

Sağol ne zaman çıkıyorsun tatile ? :)

Naza bayan.

Cemal'in yerine gelen yeni isimsin :D

Sağol ne zaman çıkıyorsun tatile ? :)
Tahmin ettiğim gibi Naza terör estiriyor :D

İyi bakalım hayırlı olsun herkese o zaman

Bu pazar çıkıcağım :) istanbul yanıyor oruç tutmak sıkıntı hem sınavlarda bitti yazlıkda kafa dinliyeceğim 🙂

Tahmin ettiğim gibi Naza terör estiriyor :D

İyi bakalım hayırlı olsun herkese o zaman

Bu pazar çıkıcağım :) istanbul yanıyor oruç tutmak sıkıntı hem sınavlarda bitti yazlıkda kafa dinliyeceğim 🙂
İyi rahatına bak ne zaman geliceksin senaryolar bol bol birikecek senin için :D

İyi rahatına bak ne zaman geliceksin senaryolar bol bol birikecek senin için :D
Sen bütün bunları lonca tv nin yayın akışına eklermisin hangi diziler hangi programlar eylülde felan ekle yani 😉

Ben eylül gibi döneceğim eğer ki orda net bulursam geceleri gene girerim senaryomuda yazarım yorumumuda atarım 😉

Sen bütün bunları lonca tv nin yayın akışına eklermisin hangi diziler hangi programlar eylülde felan ekle yani 😉

Ben eylül gibi döneceğim eğer ki orda net bulursam geceleri gene girerim senaryomuda yazarım yorumumuda atarım 😉
Başlangıç tarihlerini mi ?

İyi tatiller :)