Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

Fragmanlar bence Pana Film logosu ile başlamalı.. daha güzel oluyor. İnşallah yeni sezonda sponsorumuz yeniden Next&Nextstar olur. Dora Hospital reklamı umarım Vadiye de bulaşmaz.

Taptalk 2

Herkeste nostalji özlemi tavan yapmi§ her§ey eski vadi tadInda olsun istiyoruz in§aallah bu beklentilerimiz beyhude olmaz bu sezon beklentiler tavan yapmI§ durumda

Oyuncu olarak Şener Şen diyorum.. Pana Film olur Şener Şen gibi bir efsane ile anlaşırsa, muhteşem olacaktır. Kesinlikle Şener Şen gelmeli.. yeni bir dayı karakteri olabilir.

Taptalk 2

Oyuncu olarak Şener Şen diyorum.. Pana Film olur Şener Şen gibi bir efsane ile anlaşırsa, muhteşem olacaktır. Kesinlikle Şener Şen gelmeli.. yeni bir dayı karakteri olabilir.

Taptalk 2
aynen aga ya gelmesini en çok istediğim oyuncu şener şen için herşeyi yapsınlar bomba olur bomba

Taptalk 2
Valla aklIndan hep o usta geciyor ama zor ikna edilir

aynen aga ya gelmesini en çok istediğim oyuncu şener şen için herşeyi yapsınlar bomba olur bomba
Valla hacI seyretmeyenler bile §ener §en usta niyetine izler inanIlmaz patlama olur eski vadi reytinglerine ula§IlIr

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy