Polat Şaşmaz
Favori Üye
1 ?Bence 2 ve 3 daha iyi
Daha 7 tane daha eklerdim de onlar facebook üzerinden eklendiği için link bulamadım
1 ?Bence 2 ve 3 daha iyi
bence de abi 2-3 süperBence 2 ve 3 daha iyi
Aga bağlamalı öldümde uyandım gülümlü de vardı onlar facebook üzerinden eklendiği için linkini alamadım istersen bir göz at harika olmuşlarbence de abi 2-3 süper
vadinin hangi müziğini koyarsan koy müthiş oluyor 1 de kendi mixlerini yapmışlar olmamış mesela
aga sesini kıs arkadan istediğin vadi müziğini aç izle müthiş olacaktır zatenAga bağlamalı öldümde uyandım gülümlü de vardı onlar facebook üzerinden eklendiği için linkini alamadım istersen bir göz at harika olmuşlar
Öyle yapıyorum zaten de sahnelere özel efekt katmak lazımaga sesini kıs arkadan istediğin vadi müziğini aç izle müthiş olacaktır zaten![]()
abi vadi gereken cevabı verir kimsenin şüphesi olmasınHerkeste nostalji özlemi tavan yapmi§ her§ey eski vadi tadInda olsun istiyoruz in§aallah bu beklentilerimiz beyhude olmaz bu sezon beklentiler tavan yapmI§ durumda
Hiçbir haber yok daha herhalde yeni haberler ciksa da heyecanImIz artsaabi vadi gereken cevabı verir kimsenin şüphesi olmasın
Ho§geldin karde§im biraz anlat fItIna derken neyi kastettinVadi bu sezon fırtına gibi ilerleyecek
Çakır ve Mematinin ölümlerinden sonraki sezon gibi olacakHiçbir haber yok daha herhalde yeni haberler ciksa da heyecanImIz artsa
Ho§geldin karde§im biraz anlat fItIna derken neyi kastettin
Çakır ve Mematinin ölümlerinden sonraki sezon gibi olacak![]()
Senarist nasıl bulacaklar bilmiyorumIn§asllah sen baya hIzlI ve heyecanlI bölûmler bekliyorsun bence en önemli geli§me senarist grubunda bekliyorum
ben istemem aga geçti o devirSoner Yalçın yeniden Konsept danışması olmasını isterim.
Taptalk 2
abi dur daha hazirandayızHiçbir haber yok daha herhalde yeni haberler ciksa da heyecanImIz artsa
Ho§geldin karde§im biraz anlat fItIna derken neyi kastettin
aynen aga ya gelmesini en çok istediğim oyuncu şener şen için herşeyi yapsınlar bomba olur bombaOyuncu olarak Şener Şen diyorum.. Pana Film olur Şener Şen gibi bir efsane ile anlaşırsa, muhteşem olacaktır. Kesinlikle Şener Şen gelmeli.. yeni bir dayı karakteri olabilir.
Taptalk 2
Valla aklIndan hep o usta geciyor ama zor ikna edilirOyuncu olarak Şener Şen diyorum.. Pana Film olur Şener Şen gibi bir efsane ile anlaşırsa, muhteşem olacaktır. Kesinlikle Şener Şen gelmeli.. yeni bir dayı karakteri olabilir.
Taptalk 2
Valla hacI seyretmeyenler bile §ener §en usta niyetine izler inanIlmaz patlama olur eski vadi reytinglerine ula§IlIraynen aga ya gelmesini en çok istediğim oyuncu şener şen için herşeyi yapsınlar bomba olur bomba