Bu Ramazan'da Oruç Tutacak mısınız?

Tutacagım 13 senedir tuttugum gibi oruç tutmayı çok severim ben :D Ama babama üzülüyorum günde 4 kerr insülün iğnesş vuruluyor doktor ilaco bırakana kadar oruç yasagı getirmis İnşallah ilaçları bırakır artık

tabikide tutucam sadece 3-4 gün tutamıyorum bazen yanı hastalık dışında tutuyorum kesinlikle :bhr: ayrıca fındık dönemine denk geliyor sürekli sabahtan akşama kadar bizimkileri canı çıkıyor oruclu oruclu güneşe fındık topla taşı falan allah yardımcımız olsun yine 🙂🙂

Tutacağım. :)

2 sınavıma denk geliyor bakalım onlar varken tutmak istiyorum. Nasip. :)

Her sene tutuyordum fakat son 2 senedir Sinav dönemime geliyor Ramazan. Nasip artik elimden geldigince tutmaya calisacagim umarim fazla borclanmadan bitiririm bu Ramazani :( Son sinavimda Ramazan Bayramina denk geliyor, sans iste :)

Tutuyorum tabiki :)

Çok sıcak hava ya :(

Son düzenleme:
Tutuyorum tabiki :)

Çok sıcak hava ya :(
Erzincan da AN itibariyle SÜPER BİR YAĞMUR Başladı >) ALLAH U TEALA nın RAHMETİNDEN SADECE 1 TANESİ İŞTE 😉

Adam müslüman degilim demis daha ne konusuyorsun birak gitsin....
Allah´in izni ile tutacagim tutuyorum :)
Müslüman ya da değil ! Ben önce karsımdaki birine İNSAN mı diye bakarım legolas..ki zaten herkesin kendi tercihi sonuçta.. Saygım sonsuz... Ama ne kadar şükür etsek yine de az ki YÜCE RABBİMİZ BiZLERİ MÜSLÜMAN OLARAK DÜNYAYA GETİRMİŞ VE İNŞALLAHTA RUHUMUZ ALINANA KADAR DA HEP MÜSLÜMAN KALIRIZ :)