Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tutacagım 13 senedir tuttugum gibi oruç tutmayı çok severim ben Ama babama üzülüyorum günde 4 kerr insülün iğnesş vuruluyor doktor ilaco bırakana kadar oruç yasagı getirmis İnşallah ilaçları bırakır artık
aynı babam gibi söylüyorsunevde yatarak oruç tutmak nire sabah 06,30 evden çıkış 20,00 eve giriş nire
Oruç tutmayanlar müslüman olmuyorsa müslüman değilim.elbette tutacağız @denizz19.. tabii müslümansak ! ve sağlık sorunumuz yoksa.. keyfiyetten değil yaani....
aynen abi sabah 07.30 akşam 22.00evde yatarak oruç tutmak nire sabah 06,30 evden çıkış 20,00 eve giriş nire
Yalnız o lafta bana kızıyoraynen abi sabah 07.30 akşam 22.00
çok çok zor olacak acayip terliyorum ama Allah yardımcı olur
tabi ki tutacam
Özellikle yaz sıcağında çok zor normal olarak. Ama sıcak havada tutulan orucun sevabı daha büyüktür.aynen abi sabah 07.30 akşam 22.00
çok çok zor olacak acayip terliyorum ama Allah yardımcı olur
tabi ki tutacam
ee sabırlı olacaz işteÖzellikle yaz sıcağında çok zor normal olarak. Ama sıcak havada tutulan orucun sevabı daha büyüktür.
abim kızıyorsa haklıdır tabi ki haklı bence deYalnız o lafta bana kızıyor
Şaşırtmadınee sabırlı olacaz işte
abim kızıyorsa haklıdır tabi ki haklı bence de
çarpıtma lütfen !! İslam ın şartlarını biliyor musun diicem de küfür ediyormuş gibi hissedeceğim diye korkuyorum !!!!Oruç tutmayanlar müslüman olmuyorsa müslüman değilim.
İslam'ın şartlarını biliyorum ve hiçbirini de uygulamadım, uygulamıyorum.çarpıtma lütfen !! İslam ın şartlarını biliyor musun diicem de küfür ediyormuş gibi hissedeceğim diye korkuyorum !!!!
Adam müslüman degilim demis daha ne konusuyorsun birak gitsin....çarpıtma lütfen !! İslam ın şartlarını biliyor musun diicem de küfür ediyormuş gibi hissedeceğim diye korkuyorum !!!!
Erzincan da AN itibariyle SÜPER BİR YAĞMUR Başladı >) ALLAH U TEALA nın RAHMETİNDEN SADECE 1 TANESİ İŞTE 😉Tutuyorum tabiki
Çok sıcak hava ya
Müslüman ya da değil ! Ben önce karsımdaki birine İNSAN mı diye bakarım legolas..ki zaten herkesin kendi tercihi sonuçta.. Saygım sonsuz... Ama ne kadar şükür etsek yine de az ki YÜCE RABBİMİZ BiZLERİ MÜSLÜMAN OLARAK DÜNYAYA GETİRMİŞ VE İNŞALLAHTA RUHUMUZ ALINANA KADAR DA HEP MÜSLÜMAN KALIRIZAdam müslüman degilim demis daha ne konusuyorsun birak gitsin....
Allah´in izni ile tutacagim tutuyorum