hayır senin eline değil >) kasan kişinin eline ne geçiyorForum düzeni diye bir şey var bunu sağlamak zorunda forum yönetimi.
öncelikle teşekkür ederim deniz yalnız adım ahmetbayram ! bitişik ve tek kelime >) bugun bi arkadasıma daha söylemiştim yaa hayır yani çok mu zor ahmet demek ile ahmetbayram demek ?? zor olsa söylemesi tmm demeyin, istmiyorum.. ama değil ki ASLA ANLAYAMAYACAĞIM SANIRIM.. :/ Neyse.. Şimdi MÜSLÜMAN olmanın şartları var öyle SADECE KELİME İ ŞEHADET getirmekle BİTMİYOR !!!!! Öyle olsa oh ne güzel valla !! herkesin işine gelir happymiz insanız sonuçta di mi ? bunları yapanlar neden yapıyorlar peki ? 5 VAKİT NAMAZ, zaten borcumuz ödememiz gereken.. ve SADECE RAMAZAN ayında tutulan 30 günlük ORUÇ ki bu 1 yıl içinde vücudumuz için çok süper bir dinlendirme yöntemiymiş !! , diğer ikisi de zaten zenginlere özel bir durum olan yine Ramazan için zekat ve ömür hayatı boyunca en az 1 kez HACC.... zaten abdestte suyun değmesi şifası var ve namaz hareketlerinde de aynı şekilde bedenimiz için EN ETKİLİ SPOR 😉 Yaani Kısacası İNSAN için EN İYİ EN GÜZEL EN RAHAT yani EN EN EN.... olan TEK HAK DİN İSLAM 😉Ben müslüman değilim demedim oruç tutmayanlar müslüman değilse müslüman değilim dedim.
Böyle düşünüyorsan helal olsun Ahmet.
Kasan kişinin eline ne geçiyor bilemiyorum da herhalde çok mesaj yazıp Top15'deki listeye girmeyi hedefliyordur, favori üye olmak için yapıyordur bilemiyorum.hayır senin eline değil >) kasan kişinin eline ne geçiyor
Ben Bayram'ı soyadın falan sanıyordum neyse ahmetbayram deriz o halde.hayır senin eline değil >) kasan kişinin eline ne geçiyor
öncelikle teşekkür ederim deniz yalnız adım ahmetbayram ! bitişik ve tek kelime >) bugun bi arkadasıma daha söylemiştim yaa hayır yani çok mu zor ahmet demek ile ahmetbayram demek ?? zor olsa söylemesi tmm demeyin, istmiyorum.. ama değil ki ASLA ANLAYAMAYACAĞIM SANIRIM.. :/ Neyse.. Şimdi MÜSLÜMAN olmanın şartları var öyle SADECE KELİME İ ŞEHADET getirmekle BİTMİYOR !!!!! Öyle olsa oh ne güzel valla !! herkesin işine gelir happymiz insanız sonuçta di mi ? bunları yapanlar neden yapıyorlar peki ? 5 VAKİT NAMAZ, zaten borcumuz ödememiz gereken.. ve SADECE RAMAZAN ayında tutulan 30 günlük ORUÇ ki bu 1 yıl içinde vücudumuz için çok süper bir dinlendirme yöntemiymiş !! , diğer ikisi de zaten zenginlere özel bir durum olan yine Ramazan için zekat ve ömür hayatı boyunca en az 1 kez HACC.... zaten abdestte suyun değmesi şifası var ve namaz hareketlerinde de aynı şekilde bedenimiz için EN ETKİLİ SPOR 😉 Yaani Kısacası İNSAN için EN İYİ EN GÜZEL EN RAHAT yani EN EN EN.... olan TEK HAK DİN İSLAM 😉