Anladım kesin İsvicreli Moderatörümüz silmiştirSilinmiş benimde yazık gerçekten sinir oldum
Anladım kesin İsvicreli Moderatörümüz silmiştirSilinmiş benimde yazık gerçekten sinir oldum
Bilmiyorum orasınıAnladım kesin İsvicreli Moderatörümüz silmiştir
Anladım Bende gıcık oluyorum silinince ama olsun.Bilmiyorum orasını
KVP ön tnaıtım videosundan da çok silindi
Sağlık olsun diyelimAnladım Bende gıcık oluyorum silinince ama olsun.
Bilmiyorum orasını
KVP ön tnaıtım videosundan da çok silindi
Buradaki gibi konu dışı çok mesaj yazarsanız silinmesi normal. İkili konuşmaları çoğunlukla profilden halletmeye çalışın.Anladım Bende gıcık oluyorum silinince ama olsun.
Kvp de konu dışı hiçbişi yoktu tanıtımı konuşuyorduk silinmiş Herkesin siliniyor malesef alıştık artıkBuradaki gibi konu dışı çok mesaj yazarsanız silinmesi normal.
Evet ben Ramazanı çok seviyorumBuradaki gibi konu dışı çok mesaj yazarsanız silinmesi normal. İkili konuşmaları çoğunlukla profilden halletmeye çalışın.
Nereye gidiyosun 😱 daha yeni gelmiştin hani evlenince gidiyodun ? bare facebookun varsa linkini bana gönderde ordan konusalım özlerim ben seniSağlık olsun diyelim
Ağustos başı forumdan ayrılıyorum
1 aylığınaNereye gidiyosun 😱 daha yeni gelmiştin hani evlenince gidiyodun ? bare facebookun varsa linkini bana gönderde ordan konusalım özlerim ben seni
Orda da tartışma vardır bir şey vardır çünkü tartışma, post kasma ve ikili sohbet yoksa genelde silmemeye çalışıyoruz. KVP konusundaki mesajları bilmediğimden yorum yapamıyorum.Kvp de konu dışı hiçbişi yoktu tanıtımı konuşuyorduk silinmiş Herkesin siliniyor malesef alıştık artık
Post kasma nedir ya ?Orda da tartışma vardır bir şey vardır çünkü tartışma, post kasma ve ikili sohbet yoksa genelde silmemeye çalışıyoruz. KVP konusundaki mesajları bilmediğimden yorum yapamıyorum.
Belki Karadyıdaki Salihin yaptığu gibi kendine Hakime bulursun o kadar üzülme1 aylığına
AVUKAT olup dönücem gelicem
10-15 günde olabilir diploma alıp 1 hafta staj görüp dava izliycem
Sen oruç tutuyormusun Besalet bu arada ben seni ilk illumunati konusunda görmüştüm korkmuştum senden o mesajlar nasıldı öyle 😱Orda da tartışma vardır bir şey vardır çünkü tartışma, post kasma ve ikili sohbet yoksa genelde silmemeye çalışıyoruz. KVP konusundaki mesajları bilmediğimden yorum yapamıyorum.
İnşBelki Karadyıdaki Salihin yaptığu gibi kendine Hakime bulursun o kadar üzülme
Sen oruç tutuyormusun Besalet bu arada ben seni ilk illumunati konusunda görmüştüm korkmuştum senden o mesajlar nasıldı öyle 😱
Benim oruç tutmamak için sebeplerim de sadece tutmak istemediğimden de değil akut böbrek yetmezliği teşhisi konulmuştu geçen sene o yüzden susuz kalmamam lazım.Belki Karadyıdaki Salihin yaptığu gibi kendine Hakime bulursun o kadar üzülme
Sen oruç tutuyormusun Besalet bu arada ben seni ilk illumunati konusunda görmüştüm korkmuştum senden o mesajlar nasıldı öyle 😱
Post kasma, futbolla hiç ilgilenmiyorsundur mesela ama maksat yorum yazmak, mesaj sayısını arttırmak için futbol konusuna da girip boş boş mesaj yazmak gibi.Post kasma nedir ya ?
Mesaj kasma amacı nedir ?
Çok saçma değilmi?Benim oruç tutmamak için sebeplerim de sadece tutmak istemediğimden de değil akut böbrek yetmezliği teşhisi konulmuştu geçen sene o yüzden susuz kalmamam lazım.
Korktun mu ? İllumunati konusu eğlence gibi bi şey bizim için ya yoksa taktığımız yok yani.
Post kasma, futbolla hiç ilgilenmiyorsundur mesela ama maksat yorum yazmak, mesaj sayısını arttırmak için futbol konusuna da girip boş boş mesaj yazmak gibi.
Abartmışsa evet siliniyor. Kendini belli ediyor zaten amacı mesaj sayısını arttırmak, post kasmaksa.Çok saçma değilmi?
Yabancı dizilerle ilgilenmem ve yazmam ama çoğu şeyde varımdır
Post kasanların mesajları siliniyor değilmi?
e sonuç ne oluyor peki ? yaaani eline ne geçiyor ??Abartmışsa evet siliniyor. Kendini belli ediyor zaten amacı mesaj sayısını arttırmak, post kasmaksa.
Forum düzeni diye bir şey var bunu sağlamak zorunda forum yönetimi.e sonuç ne oluyor peki ? yaaani eline ne geçiyor ??