Sen seviliyon biz sevilmiyoz yani öyle miBenim popülerliğim yeter.
Sen seviliyon biz sevilmiyoz yani öyle miBenim popülerliğim yeter.
Ben yıllanmış şarap gibiyim. Değerim her geçen yıl artar benim.Sen seviliyon biz sevilmiyoz yani öyle mi
İnsanın biraz egosu olacak tabii ama fazlası da zarar.Ben yıllanmış şarap gibiyim. Değerim her geçen yıl artar benim.
Egosuz insan olmaz. Ben kendimle hep barışığım ve severim kendimi. Ama bir kız olsam kendime aşık olmazdım.İnsanın biraz egosu olacak tabii ama fazlası da zarar.
Allah'ım ya adam konuyu nerden nereye getirdi Bırak da kızlar karar versin ona.Egosuz insan olmaz. Ben kendimle hep barışığım ve severim kendimi. Ama bir kız olsam kendime aşık olmazdım.
İşte bu yüzden seviliyorum. Neyse ya gırgır mırgır bir yana da Ozan bizi atacak forumdan.Allah'ım ya adam konuyu nerden nereye getirdi Bırak da kızlar karar versin ona.
İkiniz hak ediyonuzHiç başvurmadım öyle bir düşüncem yok olmak istemiyorum @sürgünüm 'ü destekliyorum olsun
Ayın Favori Üyesiyim o bana yetiyoda artıyo bideİkiniz hak ediyonuz
Olsun o zaman o düşünce
Editör gibisiniz ikinizde bir ünvanız eksik
Türküler sevdamız. Söylememi en çok isteyen talep eden kişi de bunu söyleyince pek manidar canım.Önce işe yaramayanları bir atmak lazım @denizz19 ve @Yakamoz-Asi işe yaramıyorlar Nedenine gelince deniz tutturmuş bir türkü sevdası mırıldanıp duruyor. Yakamoz ise futbuda bizi kazıklıyor
Takılıyoruz yahuTürküler sevdamız. Söylememi en çok isteyen talep eden kişi de bunu söyleyince pek manidar canım.
Ben daha Favori Üye olamadım beni düşünAyın Favori Üyesiyim o bana yetiyoda artıyo bide
Takıldığını biliyorum cansın Mustafa. Yeni parça bu ara yok oldukça yoğun bir çalışma temposundayım bu ara. Belki bir süre sonra.Takılıyoruz yahu
Yeni parça ne zaman ?
Bu ay olursun yakındır iyi bir çıkış yaptın Mesaj sayın baya arttı yakında bizi geçicenBen daha Favori Üye olamadım beni düşün
Hayret ilk defa bana bi şey demedin, çalışmalarımdan memnunsun herhalde. Gerçi reyting bölümünü pek sevmiyorsun ama.Önce işe yaramayanları bir atmak lazım @denizz19 ve @Yakamoz-Asi işe yaramıyorlar Nedenine gelince deniz tutturmuş bir türkü sevdası mırıldanıp duruyor. Yakamoz ise futbuda bizi kazıklıyor
Biraz arttı ama favori üye olsam birBu ay olursun yakındır iyi bir çıkış yaptın Mesaj sayın baya arttı yakında bizi geçicen
Sen kayıplardaydın sanki Adamlar çalışıyor forumda gece gündüz senin derslerin var öğrencisin zaten yeteri kadar derdin var birde ben çıkmayayımHayret ilk defa bana bi şey demedin, çalışmalarımdan memnunsun herhalde. Gerçi reyting bölümünü pek sevmiyorsun ama.