Olursun yakın bir zamanda sende o potansiyeli görüyorum benBiraz arttı ama favori üye olsam bir
Bir işe yarar
Olursun yakın bir zamanda sende o potansiyeli görüyorum benBiraz arttı ama favori üye olsam bir
Bir işe yarar
Ben az ve öz açıyorum. Her şey bitti bu yaz eski performansıma dönerim inşallah.Sen kayıplardaydın sanki Adamlar çalışıyor forumda gece gündüz senin derslerin var öğrencisin zaten yeteri kadar derdin var birde ben çıkmayayım
Yönetimde görür inşOlursun yakın bir zamanda sende o potansiyeli görüyorum ben
Ne zaman belli olucak bu ayınkiler bro ?Görür görür
Benim gibi olma da sakın. Sonra gençlik günlerini özlersin bakBen az ve öz açıyorum. Her şey bitti bu yaz eski performansıma dönerim inşallah.
Güldürdü.Önce işe yaramayanları bir atmak lazım @denizz19 ve @Yakamoz-Asi işe yaramıyorlar Nedenine gelince deniz tutturmuş bir türkü sevdası mırıldanıp duruyor. Yakamoz ise futbuda bizi kazıklıyor
Yok artık. Aslında sen görmedin herhalde bu yıl da baya bi şey yaptım, o bölümle pek ilgin olmadığı için görmemişsindir. Seni o bölüme çekicem, reyting yorumu yapıcaz..Benim gibi olma da sakın. Sonra gençlik günlerini özlersin bak
Özellikle iki tanesi bayağı iyi ama bakalımKatılmayı düşünüp de katılmayan kalmasın bence. Konularını beğendiğim, kaliteli bulduğum üyeler var. Başarılar herkese.
Bence de. Umarım katılırlar.Özellikle iki tanesi bayağı iyi ama bakalım
Olması için başvurması gerekiyor İnşallah başvurmuşturSürgünüm bence olur