22 Aralık 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 125. Bölüm | TRT 1

• Deha - 14. Bölüm | Show TV

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 2. Bölüm | NOW

• MasterChef Türkiye 2024 | TV8

• Çok Güzel Hareketler 2 - 187. Bölüm | Star TV

• Kim Milyoner Olmak İster - 1135. Bölüm | ATV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Şakir Paşa Ailesi'nin düşmesi çok şaşırttı. 😱 YouTube'da çok izlenmesi, tekrarlarının iyi reyting alması, hafta boyunca konuşulması vs etkenler hangi dizide yaşansa yükselecek denirdi sonuçta tahmin yapmanın doğasında bu var ve iki durumun gerçekleşme ihtimali de yüzde 50. :A Gerçi onunla birlikte Deha ve Teşkilat'ın da ciddi oranda reyting kaybetmesi dizilerin ötesinde genel bir durum olduğunu gösteriyor. Dün akşam Trabzonspor maçı varmış ama üç büyüklerden olmadığı için dizileri bu kadar etkiler mi bilemedim. Galatasaray maçı zaten dizilerden önce (16.00) başlayıp bitmiş. Masterchef'in final hattına girmesi de ilgi uyandırmış olabilir ama o da çok uçuk reytingler almamış. Ben hala dijitallik iş kalıbının aksine TV izleyicisinin ilgisini çekecek şekilde tasarlandığını düşünüyorum o yüzden gelecek hafta yükseleceği kanatindeyim.
Yazmayı unutmuşum dizi iyi reytinglerle başlamış olsa da buna güvenilip 1 saat özet konulması hiç de doğru bir karar değildi hele ki ilk bölümün tekrarı defalarca verilmişken. Tuttuktan sonra zaten o saate sabitlenecek ama yine de hemen abartmasalardı iyiydi.

Kavgayı bırakıp Kayhan abimi dinleyin :A

hadi cumaya.png

Dün tüm diziler düşmüş o yüzden sıkıntı yok, Şakir Paşa'm haftaya 6+ alır. :Z:bhr:

Deha 5.17'ye düşse de oranları iyi, tebrikler.

Teşkilat 8.30'a düşse de oranları çok iyi, tebrikler.

Küçük İsveçlilere entrika , kavga, kaos nasıl oluru öğretiyorsun, bu kutsal görevini yerine getirirken seni yanlız bırakıyoruz :A
Sorma bugün zaten büyük bir kaosun ortasında buldum kendimi :A bide burasını çekemem.
Yarına 3 günlük Noel tatili. Sakinlik beklerken pek öyle olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sorma bugün zaten büyük bir kaosun ortasında buldum kendimi :A bide burasını çekemem.
Yarına 3 günlük Noel tatili. Sakinlik beklerken pek öyle olmadı :A
Küçük İsveçlilere küçük küçük hediyeler ver Noel için yani 46k kron maaş veriyorlar sana o ka :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bende kayıtlı değil. @12.Adam atıp duruyordu. Onda vardır. Ondan alalım malum kaos görselini :A

Bu arada denise ablamızın üstün performansına rağmen diziye anti olan @Yakamoz-Asi yi artık sadece @serhatt la birlikte Fatih fatiklenme yapabilir :X Ocak dışı ilan ettik kendisini :A

Silmiştim , yer kaplıyor diye. :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 125906Ekli dosyayı görüntüle 125907Ekli dosyayı görüntüle 125908

Kaos minibüsü yolcularını almaya geldi.Binmeyen kalmasın. :Z
Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını yüzünden birbirini yiyen forum halkının bundan amansızca zevk alması ve her cumartesi sabahı aynı sofrada buluşup burada tekrar tekrar birbirini yemesi… Fav10 ailesi, bambaşka bir aile…

@Dosi @cookies @mrt-06 @Aserat @batuhankaralar @Özgür @Angelica @Zeyno @offensive @Sherlock @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @ozmoturk @Carpe Diem @Gizmen @Yakamoz-Asi @AhmetBayram @ömer karataş

Bulana kadar akla karayı seçtim. :A

Bende kayıtlı değil. @12.Adam atıp duruyordu. Onda vardır. Ondan alalım malum kaos görselini :A

Bu arada denise ablamızın üstün performansına rağmen diziye anti olan @Yakamoz-Asi yi artık sadece @serhatt la birlikte Fatih fatiklenme yapabilir :X Ocak dışı ilan ettik kendisini :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx