'Unutma Beni' Yeni Sezonda Show TV'de!

Shebnem günlük dizi istemiyor bence bunu da kendi elleriyle vermiştir Deniz Yıldızı gibi. :A

Ve artık Focus'la, FOX'un ilişkisi tamamen bitti..

Yazıklar olsun Focus'a. Dizilerinin yeni sezonda çok izleneceklerini sanıyor herhal? İki dizisi de yeni sezonda çok kan kaybedecek. Unutma Beni de benim için bitmiştir artık..

Ve artık Focus'la, FOX'un ilişkisi tamamen bitti..

Yazıklar olsun Focus'a. Dizilerinin yeni sezonda çok izleneceklerini sanıyor herhal? İki dizisi de yeni sezonda çok kan kaybedecek. Unutma Beni de benim için bitmiştir artık..
hala anlamiyorum neden show tv'ye verdi diziyi, adini kalbime yazdim'a yaptiklarindan sonra...

Bence de bu haber gerçek olmayabilir. Ben daha net araştırayım, sizlere de haber veririm. :) :)

Show için iyi transfer. Fox yıllardır sahip olduğu dizileri neden kaptırmaya başladı anlamadım. :)
Mesut Yar'ın yazdığına göre FOX, Deniz Yıldızı'nı hafta sonuna almak istemiş Star'dan teklif gelince gitmişler yani gözden çıkarmış zaten FOX Deniz Yıldızı'nı. :D

Bence FOX için süper oldu. Doğru dürüst yayın akışı yapsın kendisine. Her prime time dizisi ayrı saatte olmasın.

Showa gelince dizi 1400 bölümü geçmiş Allah sabır versin. Bozduğu kadar bozmuş zaten. :D

Yalnız daha imzalar atılmamış duyduğuma göre. Kesinlik kazandı diye açtım konuyu ama son anda söylenecek şey değil bu...

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy