'Unutma Beni' Yeni Sezonda Show TV'de!

Haluk doğru diyor imza atılmadan haber açılmış. 😉

Hayır Haluk her konuya araştıracağım diyor doğru yapıyor demek ki imza atılmadan haber açılıyor işte örnek. 🙂
Bana gelen bilgi yeni sezonda Show TV'de dendi. Ona göre açtım fakat daha sonra başka bir yerden aldığım bilgi imzaların atılmadığı yönünde oldu. Focus'un görüşmesinden bile anlaşılıyor Fox'tan kurtulmak istediği. Yapımcılar kaçmak için yer arar oldu artık şu kanaldan. :):)

Bana gelen bilgi yeni sezonda Show TV'de dendi. Ona göre açtım fakat daha sonra başka bir yerden aldığım bilgi imzaların atılmadığı yönünde oldu. Focus'un görüşmesinden bile anlaşılıyor Fox'tan kurtulmak istediği. Yapımcılar kaçmak için yer arar oldu artık şu kanaldan. :):)
Focus Show'a mı gidecek bizi al diye Show ulaşmıştır. :F Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri FOX'ta kaldı daha az paraya razı olarak bu açıklıyor nasıl kanal olduğunu. :)

Seda Sayan Dan Sonra Unutma Beni geldi Showa Transferler bitdi sandinizsa Yanilirsiniz 2dizi daha Showa transfer oldu bekleyin

semrenin dediklerine gore tahmin yurutelim biraz ben kacak ve o hayat benim diyorum biraz ipucu verirse buluruz

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy