xBUGRAx
Süper Emekli
hala anlamiyorum neden show tv'ye verdi diziyi, adini kalbime yazdim'a yaptiklarindan sonra...Ve artık Focus'la, FOX'un ilişkisi tamamen bitti..
Yazıklar olsun Focus'a. Dizilerinin yeni sezonda çok izleneceklerini sanıyor herhal? İki dizisi de yeni sezonda çok kan kaybedecek. Unutma Beni de benim için bitmiştir artık..
Olan oldu, konuşmak istiyorum bu konu hakkında. Belki daha sonra.. Çok sinirliyim şu an. 😡hala anlamiyorum neden show tv'ye verdi diziyi, adini kalbime yazdim'a yaptiklarindan sonra...
Daha erken bekleyelim bu kaynakların transfer etmediği dizi kalmadı Show'a Fatih Harbiye dışında gitti o transfer oldu.hala anlamiyorum neden show tv'ye verdi diziyi, adini kalbime yazdim'a yaptiklarindan sonra...
Mesut Yar'ın yazdığına göre FOX, Deniz Yıldızı'nı hafta sonuna almak istemiş Star'dan teklif gelince gitmişler yani gözden çıkarmış zaten FOX Deniz Yıldızı'nı.Show için iyi transfer. Fox yıllardır sahip olduğu dizileri neden kaptırmaya başladı anlamadım.![]()
Yayın akışında saat ayarlaması mı yapacaklar acaba?Mesut Yar'ın yazdığına göre FOX, Deniz Yıldızı'nı hafta sonuna almak istemiş Star'dan teklif gelince gitmişler yani gözden çıkarmış zaten FOX Deniz Yıldızı'nı.![]()
Ana haber 30 dakika sürüyordu onu uzatmak için yapmışlardır.Yayın akışında saat ayarlaması mı yapacaklar acaba?![]()
Bunun zararı yok bu gündüz kuşağındaydı.Bence FOX için süper oldu. Doğru dürüst yayın akışı yapsın kendisine. Her prime time dizisi ayrı saatte olmasın.
Showa gelince dizi 1400 bölümü geçmiş Allah sabır versin. Bozduğu kadar bozmuş zaten.![]()
Gündüzde boza boza geliyordu zaten geceye sarkıyordu.Bunun zararı yok bu gündüz kuşağındaydı.![]()
Müge gelsin ya of.Gündüzde boza boza geliyordu zaten geceye sarkıyordu.![]()
Nilgün reyting alamaz da Unutma Beni gibi kalitesizlik abidesinden kurtulmuş oldunuz.Müge gelsin ya of.Unutma Beni yerine de Nilgün Belgün sorun yok o zaman. 🙄
Fox'un iletişim departmanına şu an ulaşılamıyormuş nasıl haber alıcan.Bence de bu haber gerçek olmayabilir. Ben daha net araştırayım, sizlere de haber veririm.![]()
![]()
Makbule Kosif @makbulekosif 36 dk.Kaç yıllık dizim laf yok.Nilgün reyting alamaz da Unutma Beni gibi kalitesizlik abidesinden kurtulmuş oldunuz.![]()
Ay Revan, Valla doğru söylüyorsun. Fox önceden izin alması gerekiyordu, haklısın.Bir dakika bence haber yanlış. FOX beni aramadı ama @dizi kolikEskiden whatsappdan bile olsa haber verirdi. Ben aramam o arasın!
![]()