- Reaksiyon puanı
- 58,992
- Puanı
- 1,060
Striptizden iyi para kaldırmıştır Turabi.Teyzesi ve halası sadece
Enişteler zengin turabiye yardım edcek hali yok
Striptizden iyi para kaldırmıştır Turabi.Teyzesi ve halası sadece
Enişteler zengin turabiye yardım edcek hali yok
Biliyordum Turabinin kalacağını onun için rahattım@ABAY_06 acun sms lerin yerini degistiriyor atamam o adama guvenilmez
@Maskeli Fedai dün neler yaşadın ? ))
Güldürme beniNe bilim zamanında Merve ve Ahmet'e öyle ağır laflar etmiştin ki şaşırdım.
Ekrem'i yollamasaydınız adam şov yapacaktı belki nerden biliyorsun
Her fırsatta striptizi atma ortaya biraz objektif bak.Survivor içinde en adam gibi adam TurabidirStriptizden iyi para kaldırmıştır Turabi.
Gökhanda .................. !Striptizden iyi para kaldırmıştır Turabi.
Zarardan başka bişi değildi zaten mügeTolga tam oynayacak derken sakatım ayağına oynamadı ondan sayı alma şansımızı kaybettik ama Mügeden sonuna kadar sayı aldı onlar
Bizde Turabi Yiğit ve Sahra dışında iyi oyuncular yoktu Smanrha bile kötüydü Bernada son zamanlarda düştüGökhanda .................. !
Neyse gider ayak söylicem şimdilik susuyorum
Zarardan başka bişi değildi zaten müge
Gökhanı tutuyorlar hatta dün Turabi kaybedince benimle dalga geçtiler@Maskeli Fedai sizin aile turabi yi sevmiyordu dimi ?
Valla Acun takımları denk kurmaya çalışıyor. Geçen sene gönüllüler süper görünüyordu ünlüler fark attı. Bu sene takımlar denkti ama beklenmeyen performanslar sonuca etki etti. Mesela Gökhan'dan bu performans beklenmiyordur.Güldürme beni
O an en zayıf halka oydu
Adam 8 oyuna çıkmış gitmeden 1 tane kazanmış
Berna onu psikolojiye bağlıyorduBizde Turabi Yiğit ve Sahra dışında iyi oyuncular yoktu Smanrha bile kötüydü Bernada son zamanlarda düştü
Gökhanı tutuyorlar hatta dün Turabi kaybedince benimle dalga geçtiler
Sakin.Gökhanda .................. !
Neyse gider ayak söylicem şimdilik susuyorum
Zarardan başka bişi değildi zaten müge
Geçen yıl ne güçlüymüş bu yılı görünce anladımValla Acun takımları denk kurmaya çalışıyor. Geçen sene gönüllüler süper görünüyordu ünlüler fark attı. Bu sene takımlar denkti ama beklenmeyen performanslar sonuca etki etti. Mesela Gökhan'dan bu performans beklenmiyordur.
Tamam ondan. Adam görmesek inanıcaz.Her fırsatta striptizi atma ortaya biraz objektif bak.Survivor içinde en adam gibi adam Turabidir
Geçen yıl Hilmi Murat ikilisi efsaneydi ama bu yılda bir Turabi çok iyiydi o da dediğin gibi ünlülerin tüm hayallerini yıktıGeçen yıl ne güçlüymüş bu yılı görünce anladım
Geçen yıl hiç yoktan 2 finalist son 4 e atmıştık
Bu yıl 1 tane attık o da 2 ünlüyü eleyip finale çıktı hayırlısı
Gökhan beklediğimden çok iyi performans sergiledi Sporcu olmamasına rağmen müthişti
Seni kaybetmek istemeyiz.Lakin olmam gerek sakin
Burdayım zaten kaybolmadım dahaSeni kaybetmek istemeyiz.
Senin adamlık sıfatına Akın yakışıyor ya onun için sana birşey söylemiyorumTamam ondan. Adam görmesek inanıcaz.
Geçen yıl kızların en iyisi DUYGU ÇETİNKAYAYDI <3Geçen yıl Hilmi Murat ikilisi efsaneydi ama bu yılda bir Turabi çok iyiydi o da dediğin gibi ünlülerin tüm hayallerini yıktı