Şu akşam uzun süredir beklediğim akşamdıEdiceksen et sende amma kastın![]()
Bitsin sonra vedalaşılm
Şu akşam uzun süredir beklediğim akşamdıEdiceksen et sende amma kastın![]()
İlk haftalarda olabilir öyle şeyler ona bakarsan Yiğit de Turabi'yi 2 kez geçti.Tolga daha çok oy alarak 1.olmuştu![]()
Tamam bekliyoruz vedalaşcakmıyız yoksa kalıcakmısın görcezŞu akşam uzun süredir beklediğim akşamdı
Bitsin sonra vedalaşılm![]()
ERTUNGa nedirGitmişler Ertungayı ve Merti vermişler![]()
Turabi sonra toparladıİlk haftalarda olabilir öyle şeyler ona bakarsan Yiğit de Turabi'yi 2 kez geçti.![]()
Ünlülerde de Duygu ve Tolga kötüydü.Napıyım sinirlerine hakim olsaymış
Benim sorunum mu o
Verdikleri adamları kötüydü![]()
Çok beklersinO anketlerin bir geçerliliği yok halkın şampiyonu Gökhan olacak inşallah.![]()
Turabiye ?
Mutlu son olamazsa yazık olur o kadar uğraştık
Gökhan da toparlamıştır ama sms'e çıkmadığı için göremedik.Turabi sonra toparladı![]()
Sizde iyiki onlarÜnlülerde de Duygu ve Tolga kötüydü.![]()
Serenaya geçildi amaGökhan da toparlamıştır ama sms'e çıkmadığı için göremedik.![]()
En vasat oyuncularSizde iyiki onlarbizimkileri sayıyıyım :
MERT, ERTUNGA , MÜGE ,EKREM2x
![]()
Turabi'nin de tüm akrabaları çok zengin maşallah.Çok beklersin
Gökhan zengin bebesi diye TT oldu![]()
Teyzesi ve halası sadeceTurabi'nin de tüm akrabaları çok zengin maşallah.![]()
İlk 2'den düşmedi hiç smslerde.Serenaya geçildi ama
En vasat oyuncular![]()
Onlarda ki tolgada başta çok iyiydi sonradan bittiSerenaya geçildi ama
En vasat oyuncular![]()
Ne bilim zamanında Merve ve Ahmet'e öyle ağır laflar etmiştin ki şaşırdım.@Bully her ikiside ödülü hak ediyor güçlü olan kazansin ayrica merve ve ahmete uzuldum sen cok sasirmissin , bende bir insanım sonuctav![]()
Ekrem'i yollamasaydınız adam şov yapacaktı belki nerden biliyorsunSizde iyiki onlarbizimkileri sayıyıyım :
MERT, ERTUNGA , MÜGE ,EKREM2x
![]()
Tolga tam oynayacak derken sakatım ayağına oynamadı ondan sayı alma şansımızı kaybettik ama Mügeden sonuna kadar sayı aldı onlarOnlarda ki tolgada başta çok iyiydi sonradan bitti![]()