- Reaksiyon puanı
- 58,979
- Puanı
- 1,060
Ban yiyecem diyip duruyon ama korkutuyorsun biziBurdayım zaten kaybolmadım daha
Ban yiyecem diyip duruyon ama korkutuyorsun biziBurdayım zaten kaybolmadım daha
Turabi kazanamazsa gidicemBan yiyecem diyip duruyon ama korkutuyorsun bizi
Aynen Akın adam gibi adamdır kimsenin arkasından tek kelime konuşmadı.Senin adamlık sıfatına Akın yakışıyor ya onun için sana birşey söylemiyorum
Telden girdiğine dua etAhhh varya bilgisayar da olucaktim beler yazardimda useniyorum simdi ))((
Acun seneye all star yapacak ama Hasan ve Irmak varmışGeçen yıl kızların en iyisi DUYGU ÇETİNKAYAYDI <3
Şaka mı ?Aynen Akın adam gibi adamdır kimsenin arkasından tek kelime konuşmadı.
Duyguda varmış Geçen yıl duygu acundan söz almış <3Acun seneye all star yapacak ama Hasan ve Irmak varmış
Yani Gökhan kazanırsa Turabiciler çekecek biraz bizden.Turabi kazanamazsa gidicem
Sizin dırdırınızı dinlemektense
Doğru konuşmadı ama milleti küçük düşürmek için elinden geleni yaptı ve kızlara balık vermeyecem diyerek ne kadar sinsi olduğunu anladık işteAynen Akın adam gibi adamdır kimsenin arkasından tek kelime konuşmadı.
Gerçek.Şaka mı ?
Duyguda varmış Geçen yıl duygu acundan söz almış <3
Biraz ?Yani Gökhan kazanırsa Turabiciler çekecek biraz bizden.
Akın'ın tek derdi Tolga'ylaydı o konuda da haklıydı bence Tolga'nın nasıl bir adam olduğunu herkes biliyor. Ayrıca tuttuğu balıkları başlarda herkesle paylaştı sonra insanlar ben onun tuttuğu balığı falan yemem dedi sonradan paylaşmaması normal.Doğru konuşmadı ama milleti küçük düşürmek için elinden geleni yaptı ve kızlara balık vermeyecem diyerek ne kadar sinsi olduğunu anladık işte
Aynen öyle.Biraz ?
Önümüzdeki yılda bile çenenizi dinleriz
Geçen yıl turabi diyodunuz çıkmadı bu yılda tutmaz diye diye ezecğiniz bizi
Duygu ile öyle büyük sıkıntılar yaşamadılar. Turabi ile de hiç uğraşmadı nerden çıkardın iyi geçiniyorlardı genelde.@Bully akin duyguy la turabiylede ugrasiyordu ) yalan soyleme simdi ))
Bize heryerden oy geliyorAynen öyle.
Gökhan kazanınca ben de size gülecem ama.Bize heryerden oy geliyor
Gökhan mı kazanacak ?
Biz ne ünlüler gördük GÜL GÜL ÖLDÜK ! <3