Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

geriye doğru yazarsın sorun değil bissürü bahane de yazarsın benim dediğim o değil. bu 13 bölümde ufak ufak yemler atılmalıydı. işte bu atılan yemler öyle olmalı kimse şüphelenmeyecek huseyinden ama akılda kalacak ve final biz niye düşünemedik diyecekti. benzer final nevyorta beş mimanere de vardı orda evet ya nasıl düşünemedik dedi millet. bilmem anlatabildin mı
NY5 minara'de de ip ucu vermediler son dk'larda flashback yaptılar filan toplarladılar(b) Diye hatırlıyorum. Şimdi filmi baştan izletme:X

Elif'in eteğide bir karış..

BqcSRpDCMAAwfd7.jpg
reytingle etek boyu ters paraleledir)))

NY5 minara'de de ip ucu vermediler son dk'larda flashback yaptılar filan toplarladılar(b) Diye hatırlıyorum. Şimdi filmi baştan izletme:X
yok baştan izle mahsun aşırı baskı yapıyor. suçlu hoca gidek alalım amerikandan diye milet bun kadar isteği polisliğe verdi ama asıl amacı farklı olduğunu finalde anladik

Paralel lafıyla gönderme mi yaptın.:)

Senarist adamım diyorsun reytinglere fazla takılma bence,bırak yapımcılar düşünsün.:)
senarist aşamanım demedim nerden çıkardın reyting düştükçe etek boyuda düşüyor işte)) ay yapımın bu ucuz numaralara düşmesine üzülüyorum sadece))) ganiye rahmet okutuyor)))
pek yakışmıyor bence dizinin hikayesinden ve duygusundan koparıyor insanları. ki omer muhafazakar sayılır ona göre giyinmesi lazım.

senarist aşamanım demedim nerden çıkardın reyting düştükçe etek boyuda düşüyor işte)) ay yapımın bu ucuz numaralara düşmesine üzülüyorum sadece))) ganiye rahmet okutuyor)))

pek yakışmıyor bence dizinin hikayesinden ve duygusundan koparıyor insanları. ki omer muhafazakar sayılır ona göre giyinmesi lazım.
Selüliti görünecek kadar kısa giymesin tabi:X Ömer muhafazakar mı? onu bilemem, öğretmenle evelencekti diyede muhafazakar yaftası yapiştiramam. Belki içinde ne yeller esiyor:F

NY5 minare konusunu açıkta bırakıyorumi kapamadım o konuyu bi gün rast gelir tekrar izlersem bu sohbeti yine up'latırım:X

maçı izlersin diye düşünmüştüm :D
Maçın yüzünden zaten birçok sahneyi kaçırdım reklam arasında takılıp kalmışım.Diziyi şimdi tekrar izletyeceğim.:)

Ayrıca seninde çok maç izlediğin söylenemez maç saatleri hiç gözükmüyorsun ne iş?