ay sorma ya bu engel nasıl aşılır Elif ne diyecek çocukları olursa dedenin katili amcan mıÇok mütevazisin.
Yalnız Elif&Ömer aşkına büyük engel oldu.![]()
ay sorma ya bu engel nasıl aşılır Elif ne diyecek çocukları olursa dedenin katili amcan mıÇok mütevazisin.
Yalnız Elif&Ömer aşkına büyük engel oldu.![]()
İki sezon daha devam eder herhalde dizi,seneye bitmeyecektir.iyi de bunu öğrenince engel olur. buda finale kadar öğrenilmez
Ömer'in dünyası da pek küçük değilmiş.ay sorma ya bu engel nasıl aşılır Elif ne diyecek çocukları olursa dedenin katili amcan mıçarşı fena karıştı
![]()
Amatör bir senaryo yazarıyımSema Ergenekon? Eylem Canpolat? hangisisin 😱
İyimiş.Amatör bir senaryo yazarıyımAy Yapım ile alakam yok şuanlık
![]()
yok finali gördüm soğudum . bun kadar kötü senaryosu olur. dizi başlamadan bitmiş zaten mantık hatalarıyla dolu bir diziydi finali ile kapasiteleri belli oldu.izlemedim ki)))Çok güzel bi s. Finali kaçırmışsın.
Önce survivor arada sili ispanya maçı izledim finalde ne oldu onun için kpa açtım o kadar))))
seneye bu senaryoyoyla dizi giderse büyü başarı olur))) sanırım senaristler başka yapımla anlaştılar seneye kesin bitecek. bu aşktan da bir cacık olmaz sadece tuba ve engin fanlarının baktığı bir dizi olurİki sezon daha devam eder herhalde dizi,seneye bitmeyecektir.
Senaristlerin başka yapımla anlaştıkları asparagas ortada imza yok.yok finali gördüm soğudum . bun kadar kötü senaryosu olur. dizi başlamadan bitmiş zaten mantık hatalarıyla dolu bir diziydi finali ile kapasiteleri belli oldu.
seneye bu senaryoyoyla dizi giderse büyü başarı olur))) sanırım senaristler başka yapımla anlaştılar seneye kesin bitecek. bu aşktan da bir cacık olmaz sadece tuba ve engin fanlarının baktığı bir dizi olur
bu reytingle gitmez senaryo bu bölümle çuvalladı zati. diziyi devam ettirmeleri artık imkansızSenaristlerin başka yapımla anlaştıkları asparagas ortada imza yok.
Sana da birşey beğendirmek zor arkadaş.bu reytingle gitmez senaryo bu bölümle çuvalladı zati. diziyi devam ettirmeleri artık imkansız
En sevdiğin kusursuz dediğin bir dizi varmıydı senin ?bu reytingle gitmez senaryo bu bölümle çuvalladı zati. diziyi devam ettirmeleri artık imkansız
neyini behmgenecegiz 13. bölüm abinin suçlu olduğuna dair ufak bir ima yok pat abi katıl. oldu muSana da birşey beğendirmek zor arkadaş.![]()
Eylül 2015'te sadece Endemol'e senaryo yazacaklarını açıkladılar. Bu da demek oluyor ki KPA 2.sezonda final yapacak.Senaristlerin başka yapımla anlaştıkları asparagas ortada imza yok.