Maskeli Fedai
Favori Üye
Amaç banlanması zatenÇok saçma geldi bana.Yani sakatlağın Numarasını Acun biliyorduda engel olmuyordu değişik şeyler gerçek bu olabilir ama sisgem bu değil sistemi kırmış...
İyi halt yedin.Adam banlanırsa.![]()
Amaç banlanması zatenÇok saçma geldi bana.Yani sakatlağın Numarasını Acun biliyorduda engel olmuyordu değişik şeyler gerçek bu olabilir ama sisgem bu değil sistemi kırmış...
İyi halt yedin.Adam banlanırsa.![]()
olum bence ÜNLÜLER kazandıolum dalga mı geçiyon lan![]()
Bana da Gönlüllüler kazandı gibi geliyorolum bence ÜNLÜLER kazandı
Ama oyun tam GÖNÜLLÜLERin işi onlarda kazanmış olabilir
anladın? siz benim duyum ve tahminlerimi karıştırıyosunuz sürekli![]()
Sana diyorum ünlüler kazandı izlerken fragmanda öyle bir hisse kapıldım umarım yanılmamolum bence ÜNLÜLER kazandı
Ama oyun tam GÖNÜLLÜLERin işi onlarda kazanmış olabilir
anladın? siz benim duyum ve tahminlerimi karıştırıyosunuz sürekli![]()
Geçen haftada dengeydi bu haftadaBana da Gönlüllüler kazandı gibi geliyor![]()
YA-NI-LA-CAK-SIN !Sana diyorum ünlüler kazandı izlerken fragmanda öyle bir hisse kapıldım umarım yanılmam![]()
Bilmem olabilir otelde kalan 4 kişiyi öğrenemedinmi hala bitek Gökhanı söyledin ?Geçen haftada dengeydi bu haftadadeğişik gelicek oyun
YA-NI-LA-CAK-SIN !![]()
Bilmem neymiş son 5 kalınca tekrar sms yapılcakmışBilmem olabilir otelde kalan 4 kişiyi öğrenemedinmi hala bitek Gökhanı söyledin ?
Bilmem diyorum işte sen kazandın dedin ya benim fikrim belliBilmem neymiş son 5 kalınca tekrar sms yapılcakmışİnanmıyorum bunlara herşey belli
Oteldeler bekletiliyorlar
Bu arada o bilgiyi aldığım adminin sayfası kapandı haber sızdırdı diye
![]()
AynenBilmem diyorum işte sen kazandın dedin ya benim fikrim bellivalla kapanır çok değerli bilgiler veriyolar
![]()
Amaç banlanması zaten![]()
BanlanırımBelki yakup bu mesaja kışkırır.Etiketleyeyim mi.
![]()
Başlarsak duramayız en iyisi hiç başlamamak sen niye sık girmiyon2 gün yoktum 621 sayfa olmuşş 😱
ben en son 591 de bırakmıştım
@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai
@Bully @ABAY_06
hadi biraz konuşalım survivor hakkında![]()
Hiç konuşasım yok ya maç izliyoz biz Survivor hakkında da konuşulacak her şeyi konuştuk.2 gün yoktum 621 sayfa olmuşş 😱
ben en son 591 de bırakmıştım
@Bully @ABAY_06 @Maskeli Fedai
@Bully @ABAY_06
hadi biraz konuşalım survivor hakkında![]()
ya misafirler filan geldi kaldılar aya , unuttum bendeBaşlarsak duramayız en iyisi hiç başlamamak sen niye sık girmiyon![]()
mesela mervenin gökhan sevgisi nereden geliyor , bunu konuşabilirizHiç konuşasım yok ya maç izliyoz biz Survivor hakkında da konuşulacak her şeyi konuştuk.![]()
Bu hafta son hafta sık gir muhabbet ederiz perşembeye kadar survivor var büyük final perşembeya misafirler filan geldi kaldılar aya , unuttum bende
mesela mervenin gökhan sevgisi nereden geliyor , bunu konuşabiliriz![]()
Ahmet'ten umduğunu bulamayıp Gökhan'a yönelmiştir.ya misafirler filan geldi kaldılar aya , unuttum bende
mesela mervenin gökhan sevgisi nereden geliyor , bunu konuşabiliriz![]()