Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve bugün açık ara yaptı. Turabiyi 4 kez yendi, 1 kez yenildi, Sahrayı 3 kez yendi, 2 kez yenildi. :Z

SURAYA YAZIYORUM::
Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Mesela Merve kazandiginda gokhana sarildi ve gokhan mervenin kalcasina vurdu.Her arada birbirlerine sariliyorlar.Birbirlerine asiri yakinlar.KESIN ARALARINDA BIRSEY VAR.NEDEN MERVE AHMETE SARILMIYORDA GOKHANA SARILIYOR.
BIR SOK DAHA VAR :;
Sahra Gokhani seviyor bence.Sahranin Gokhana bakisini gördum.O nasil bir bakisti ya.Birde oda anlamis olmaliki Merveyle Gokhanin arasindaki iliskiyi Merveyle oynayinca tokezliyor

BUNLARI DIKKATLI IZLEYEN ANLAYACAKTIR...

SURAYA YAZIYORUM::
Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Mesela Merve kazandiginda gokhana sarildi ve gokhan mervenin kalcasina vurdu.Her arada birbirlerine sariliyorlar.Birbirlerine asiri yakinlar.KESIN ARALARINDA BIRSEY VAR.NEDEN MERVE AHMETE SARILMIYORDA GOKHANA SARILIYOR.
BIR SOK DAHA VAR :;
Sahra Gokhani seviyor bence.Sahranin Gokhana bakisini gördum.O nasil bir bakisti ya.Birde oda anlamis olmaliki Merveyle Gokhanin arasindaki iliskiyi Merveyle oynayinca tokezliyor

BUNLARI DIKKATLI IZLEYEN ANLAYACAKTIR...
Esra Erolla Evlen Benimle yaptın sen programı. :F

Sahra Turabiye aşıq. :F

gökhan ahmet merve üçlüsü müthiş bi grup olmuşlar gerçekten

Esra Erolla Evlen Benimle yaptın sen programı. :F

Sahra Turabiye aşıq. :F
Olabilir.Ama % 99.99 Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Adada neler neler oluyor bunlarin arasinda.Birbirlerine asiri yakinlar.... Her firsatta sariliyorlar.Merve Gokhanla sariliyor.Ahmetle tokalasiyor..... Buradan anlasiliyor aralarinda bir sey oldugu ...

gökhan ahmet merve üçlüsü müthiş bi grup olmuşlar gerçekten
Bence şu an 6 kişiden en güçlüsü Merve. Oyunlarda da zaten açık şekilde görüldü bu.

Gökhan söylediğin gibi çok efendi birisi, sakin. Ama atışlarda çok acele ediyor hemen kayebeceğiz diye bu yüzden atışlarda başarısız oldu. Merve de aynısını yaptı ama sonlara doğru. Son sayı iyice yük bindirdi hepsinin omuzlarına.

Ahmet de çok başarılı oyuncu. O oynasaydı belki fark daha da açılırdı.

Ama şu kesin. Eğer Gönüllülerden birisi elenirse Yiğit, ünlülerden de Ahmet gider gibi...

Olabilir.Ama % 99.99 Merveyle Gokhan arasinda birsey var.Adada neler neler oluyor bunlarin arasinda.Birbirlerine asiri yakinlar.... Her firsatta sariliyorlar.Merve Gokhanla sariliyor.Ahmetle tokalasiyor..... Buradan anlasiliyor aralarinda bir sey oldugu ...
ahmet sakat oynamıyor ona niye sarılsın :D ben bişey olduğunu sanmam ama olur mu olur :D
gökhan keser yakışıklı adam zaten tartışmaya gerek yok
merve de güzel fiziği süper :D

Bence şu an 6 kişiden en güçlüsü Merve. Oyunlarda da zaten açık şekilde görüldü bu.

Gökhan söylediğin gibi çok efendi birisi, sakin. Ama atışlarda çok acele ediyor hemen kayebeceğiz diye bu yüzden atışlarda başarısız oldu. Merve de aynısını yaptı ama sonlara doğru. Son sayı iyice yük bindirdi hepsinin omuzlarına.

Ahmet de çok başarılı oyuncu. O oynasaydı belki fark daha da açılırdı.

Ama şu kesin. Eğer Gönüllülerden birisi elenirse Yiğit, ünlülerden de Ahmet gider gibi...
gökhan daha iyi abartma o kadar :D merve ama kızlardan açık ara 1 numara

yuhh yılan seviyolar :( ahmet benim gibi ben olsam 100 metre geride dururdum :D

ahmet sakat oynamıyor ona niye sarılsın :D ben bişey olduğunu sanmam ama olur mu olur :D

Gökhan Sahraya yenildi, Merve Sahrayı yendi. :D

İstatiklere bak bence o zaman göreceksin kim önde. :D

Gökhan istatiklerde Turabiden geride ama Merve daha ilk oyunlarında 4-1 yaptı. :D

Evet bitti. :D Cumartesi günleri tek oyun olur yarın 2 oyun var. :D
Derse döneyim o zaman. :A

Yok abi aralarinda kesin birsey var herseyde yanyanalar.Ben Acunun yerinde olaydim hep bunlari gozlerdim.Adada neler neler yapmislardir.....

Yarınki bölümün fragmanı güzel. :D Ödül oyununu kazanana otomobil var dokunulmazlık oyunu da parkur değil denge oyunu bu sefer çekişmeli geçecek gibi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...