Hazem
Favori Üye
Bro dokunulmazlık oynunu ünlüler kazanıcak hissi verdi bana fragman ?YARINKİ FRAGMANDAKİ ÖDÜL ARABA ÖDÜLÜ
ARABAYI KAZANAN ŞAMPİYON OLAMAYACAK !
2012=)BEGÜM
2013=) DOĞUKAN
@Bully , @Maskeli Fedai , @ABAY_06 , @eskici , @KayıpSehir
BENCE YİĞİT ALACAK ARABAYI![]()
nedeni şu tolga numara yapıyordu ama ahmetin gerçek o yüzden hemde kızlar erkeklerle yaptı durum bu![]()
Turabi çok kötüydü bugün ama oyunu geç çözdü ve 2 sayı aldı
@Bully @sokak sanati yakupu ben şikayet ettim
Aynen ben olsam senin gibi uzakta dururdum zaten izleyemedim o sahneyi![]()
Banada nedense GÖNÜLLÜLER kazanacak hissi verdiBro dokunulmazlık oynunu ünlüler kazanıcak hissi verdi bana fragman ?
Ne alakası var, hep atış vardır, hep de başarıl oluyordu Turabi atışlarda. Ama Merveden değil. 😉Merveye bak ya Turabi hep önde geldi atıs çok saçma top atma olsaydi turabi oyun vermezdi çok saçma bir sistem koymuslar
Tüyo müyo varmı ? Ahmet oynuyor bu arada oyunda yarınBanada nedense GÖNÜLLÜLER kazanacak hissi verdi
Denge oyunu Gökhan çok kötü , yiğit çok kötü fakat fragmanda 1 sayı alıyor, Sahra çok iyi, Turabi dengede çok iyi , Ahmet fena değil !
Yani geçen haftada denge önemliydi yine GÖNÜLLÜLER kazanacak gibime geliyor
Parkur değil ya oynarTüyo müyo varmı ? Ahmet oynuyor bu arada oyun yarın![]()
Öylemi kötü olmuş buParkur değil ya oynar
Fragmana göre bence GÖNÜLLÜLER kazandı ve tahminim AHMET elendi !
Tüyo olarak adminin biride bence GÖNÜLLÜLER kazanmış yazmış![]()
gönüllüler tolgaya itiraz ediyordu o yüzden acun öyle yaptı ama bu ciddi sakatlık kimse itiraz etmei zatenÇok saçma geldi bana.Yani sakatlağın Numarasını Acun biliyorduda engel olmuyordu değişik şeyler gerçek bu olabilir ama sisgem bu değil sistemi kırmış...
İyi halt yedin.Adam banlanırsa.![]()
Bireysele dönecek hepsi aynı kişiyi yazarak oy fazlalığı sağlıycaklarhadi inşallah kazanırsak ilk kez fazla olacağız galiba İsmail elendiğindede fazla olmuştum ama yibnede çok avantajlı durum.![]()
Yazılanların yalancısıyımÖylemi kötü olmuş buama sen 3 oynuyda kesin ünülüler almıştı dedin @eskici olsaydı burda sana demediğini bırakmazdı
![]()
Oyun oynanırken ayağa kalkamayan oyun bitince havalara uçan insana AHMET DURSUN denir! şahsen bende inandım ayağının sakat olmasına ama fazla bu kadarı !gönüllüler tolgaya itiraz ediyordu o yüzden acun öyle yaptı ama bu ciddi sakatlık kimse itiraz etmei zaten![]()
Bende hayla ünlüler kazandı hissindeymHergün bişeyler yazılıyor bende şaşırdım arkadaş ama hala ben ünlüler kazancak hissi aldım nedense bilemiyorum içimemi doğdu ne![]()
Paronayak yaptın biziBende hayla ünlüler kazandı hissindeym
1 haftadır öyle içimdeki his kötü yani ÜNLÜLER kazanmış olabilirbenim içim çok fesattır
![]()
laf ederdim ama neyse acıdım sana
Paronayak yaptın bizi![]()
Yaptı bal gibidelaf ederdim ama neyse acıdım sanaayrıca ahmet numara falan yapmadı abartma istersen
![]()
olum dalga mı geçiyon lanBende hayla ünlüler kazandı hissindeym
1 haftadır öyle içimdeki his kötü yani ÜNLÜLER kazanmış olabilirbenim içim çok fesattır
![]()