13 Haziran 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül sezon finaliyle iki grupta da zirvede yer almış. Tebrikler. :T:

Medcezir mükemmel sezon finali bölümüyle kötü gitmiş. Kesinlikle hak ettiğimiz reytinglerin yarısını almışız.

Çarkıfelek gayEt iyi gitmiş. :)

Eyvah Düşüyorum iyi başlamış ama boşlukta iyi başlaması normal. :)

Maçşar beklentilerimin altında almış. Özellikle İspanya-Hollanda maçının şov yapması lazımdı. :)
Aferin :A Ne sandın bir de surat ekşitmiş. Karagül gibi enfesto bir dizi varken kim bakar diğer yapımlara. :D

Son düzenleme:
Ev kadınlarının vazgeçilmezi diyerek beni de ezmeye çalıştığının farkındayım ama yemezler :D

Mesajını değiştir istersen ceza gelmesin ama haklısın :A
Estağfurullah seni ezmeye çalışmıyorum gerçekleri söylüyorum. :A

Karagül 13 almış süper çok daha yuksek olurdu eminim maç sebebiyle daha da yükselememiş olsun olmayan rakibini yine kat kat fazlasıyla yenmiş süper 🙂 Medcezir`i göremedim bir ara korktum ilk 100`e girememiş diye :bhr:

Sana şu kadarını söyleyeyim hiç izlemeyen abim bile başladığı zaman başına geçiyor :) Babam annem ve ben zaten müptelayız :D

Aynen şu Medcezirciler için ceza yemeni istemem :F
İnşallah kanal değiştirir ve düşüşe geçer. :F

maç bence düşük gitmiş ama ispanyanın kötü oyunu da bunda etkili skor her ne kadar gollü de olsa ben maçtan hiç zevk alamadım
karagül iyi şekilde sezon finali yapmış
medcezir adeta çökmüş 5 reytingle seneye toz olur bence bişey yok dizide zaten
ve günün en güzel görüntüsü M.Ali Erbil coşmuş :D o saate rağmen hemde :D adam çok komik ya her an güldürüyor tavırları zaten komik :D
çarkıfelek i sunsaydı çok daha iyi giderdi MALİ
yazın fırsat buldukça izlerim eyvah düşüyorumu yarışma güzel değil Mali yi izliyoruz zaten :D