😱 ben 2 kat turablaya laf saydıracağım artık![]()
Gel ikimzide uzlaşalım ünlülere karşı Survivor'da olan ittifakla biz aynı ittifakı kuralım.
😱 ben 2 kat turablaya laf saydıracağım artık![]()
Adam dövüşçü melunistanbulda da direklerle dansözlük dersi veriyomuş, az biraz değişiklik iyidir![]()
Hakeden kazansınmerve elenirse artık haksızlık yani zaten dokunulmazlığı da ünlüler kazanmalı gönüllerin kazanırsa saçmalık bu acunun yaptıkları artık
Gökhan'dan nefret etmek zaten imkansız bir şey![]()
Benimki de sempatik durdu ama yakın çekimİyi benimki daha iyi ama![]()
Okey haklısın ama bir anda birincilikten sonunculuğa düşemez onu söylüyorumYahu sürekli SMS gönderiliyor, Belki misal diyorum Serenay 1. iken 100 oy aldı, Tolga 50, daha sonraki haftalarda millet oy gönderdi, Tolga 150 oldu, Serenay 125. Olamaz mı?
12 reytinglik bir kitle bu programı sadece TV`den izliyor. Netten izleyenleri saymıyorum bile. Orta hesapla 12 milyon kişi bu yarışmayı seyrediyor. Onlardan 2-3 milyonu SMS gönderse bile fark bildiğin dağ kadar açılıyor.
Ama ben senin gibi o kadar derinlemesine konuşmadım eskiciyle
Ne karaktersizliğini gördünİnsani açıdan bakmıştım ama karaktirsizliğini sevmiyorum.![]()
Evet fanatik Merveci yandınrevan merveden mi haz ediyor ?😱
ama turablaya laf edemezsem içim soğumaz, yarışmadan zevk almamGel ikimzide uzlaşalım ünlülere karşı Survivor'da olan ittifakla biz aynı ittifakı kuralım.![]()
Helal olsun duygularıma tercüman oldun resmen.istanbulda da direklerle dansözlük dersi veriyomuş, az biraz değişiklik iyidir![]()
Hiç sanmıyorum görürüz.
Gidecek birisi varsa Sahra gitmeli. Kız sürekli Merveden fark yiyor, kaybedince de az kalsın dövecek Merveyi, gidip bir köşede sinsi sinsi ağlıyor. Tebrik etmekle falan işi yok. Ağlayınca da gözünden yaş gelse bu kadar sinir olmam.![]()
direklerle ateşli dövüşler ediyor doğruAdam dövüşçü melun![]()
ama turablaya laf edemezsem içim soğumaz, yarışmadan zevk almamben saydırıyım sen de sineye çekip sahrayı o biçim göklere sığdıramasan ?
![]()
direklerle ateşli dövüşler ediyor doğru![]()
Bu iyiydi @sokak sanatiistanbulda da direklerle dansözlük dersi veriyomuş, az biraz değişiklik iyidir![]()
SOnuçta survivor içinde değerlendiriyorsun Turabi hem sempatik hem başarılı hemde adam gibi adam.Hem adam dövüşçüdireklerle ateşli dövüşler ediyor doğru![]()