Polat Şaşmaz
Favori Üye
Cekirdegimizi aldik oturduk tv nin basina Vadi keyfi basladi !
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
seninde kandilin mübarek olsun aga Allah cümlemizin günahlarını bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine affetsintüm vadici kardeşlerimin mübarek beraat kandilini en içten dileklerimle kutlarım.
Kandilin mübarek olsun abihayırlı kandiller arkadaşlar
Survivor konusunda cevap verecem bu avatarla akşam değiştirecemKandilin mübarek olsun abi
amin cümlemizin
ayıptır be vadinin sezon finali arifesinde avatarına koyduğun melunun fotoğrafına bak çabuk onu polat abimizin avatarıyla değiştir
abi ona artık karışmıyoruz bırak koymasın bizimkiler yeter bu arada sen niye koymuyonKandilin mübarek olsun abi
amin cümlemizin
ayıptır be vadinin sezon finali arifesinde avatarına koyduğun melunun fotoğrafına bak çabuk onu polat abimizin avatarıyla değiştir
bugün için bende yapayımabi ona artık karışmıyoruz bırak koymasın bizimkiler yeter bu arada sen niye koymuyon
obaaaaaaaaaaaaaa vadinin framganı atv de
abi zor bişey değil hemen yap iştebugün için bende yapayım
abi zor bişey değil hemen yap iştebugün için bende yapayım
yok aga fragman işte ben yeni falan demedimyeni değil demi heycen yaptırma boşuna
abi yakıyo avatarın ama istersen sana daha güzel bi resim atabilirim görecez akşam kim ölüyor kim kalıyor bende ustayı koyacam şimdiöleceklerin avatarını koyma ya benim @takas
daha iyisini bulabilirdin uzak gözüküyo
Bana bir tane atsana ya agadaha iyisini bulabilirdin uzak gözüküyo
çok güzel olmuş
çok güzel en azından hayatta olanların avatarıabi avatarım nasıl @china_shangai