TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Vine fenomenleri Anıl İlter ile Serhat Osman Karagöz'den ses soluk yok şu aralar. Pelin Akil için tweet atacaklar mı bakalım. :)

Benim yaşamamım da, ölmemin de bir anlamı yok. Siz doya doya yaşayın. [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]

10347700_480971105366738_3817836054603832065_n.jpg

Vine fenomenleri Anıl İlter ile Serhat Osman Karagöz'den ses soluk yok şu aralar. Pelin Akil için tweet atacaklar mı bakalım. :)
atarlar atarlar :)

Şeker Ahmet'i bile ağlattık bu bölüm [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]

Kızılelma'nın Ruken'i Cevahir Turan'ın twitter resmi;

BpM8Hh8T.jpeg

birisi yazmış bunu
ruken hakkında
Gerçek adı Cevahirdir 1989 hollandada doğmuştur ve hollandada ekonomi bölümü mezunudur şuanda istanbul üniverstesinde müzikal bölümü okuyor ( Not: bu bilgileri kendisinden aldım Gerçek ve Kesin bilgilerdir )

[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]​

Yeni Favorim. :D Ama o da öldü. :T
Yeni doğuyor bence. Osman Sınav'ın yapımlarında ve başka yapımlarda da gözükmeye başlayacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bu tarz dizilere bölüm oyuncusu olarak dahil oldu. Çok fazlaca gözüktü. Bu da demek oluyor ki; bambaşka dizi ve filmlerde oyunculuğa devam edecek. :)

birisi yazmış bunu
ruken hakkında
Gerçek adı Cevahirdir 1989 hollandada doğmuştur ve hollandada ekonomi bölümü mezunudur şuanda istanbul üniverstesinde müzikal bölümü okuyor ( Not: bu bilgileri kendisinden aldım Gerçek ve Kesin bilgilerdir )

[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]
5 Haziran 1988 yaziyor diger sitelerde. :)

zeynep ve murat'a zaman sağlamak için yaptı bunu :) zeynep bi de kin gütmüştü kıza

Evet, kendini atese atti.. ama yine de Zeynep sehit oldu. :T

Yeni doğuyor bence. Osman Sınav'ın yapımlarında ve başka yapımlarda da gözükmeye başlayacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bu tarz dizilere bölüm oyuncusu olarak dahil oldu. Çok fazlaca gözüktü. Bu da demek oluyor ki; bambaşka dizi ve filmlerde oyunculuğa devam edecek. :)

Insallah görürüz tekrar. :D

Demedi deme İbrahim.Bu dizibin sonunda Murat annesinin koltuguna oturacak ayni Polatin Karahanlinin koltuguna oturdugu gibi.Sonra biat etmeler falan :A

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

5 Haziran 1988 yaziyor diger sitelerde. :)

Evet, kendini atese atti.. ama yine de Zeynep sehit oldu. :T

Insallah görürüz tekrar. :D
bilmiyorum öyle yazmış kesin bilgi demiş ama

Demedi deme İbrahim.Bu dizibin sonunda Murat annesinin koltuguna oturacak ayni Polatin Karahanlinin koltuguna oturdugu gibi.Sonra biat etmeler falan :A

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
izledin mi aga