[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG] sezon finali son sahnesi
bu arada [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG] forumda tt olmuş
@Arslan Bey @Yakamoz-Asi

atarlar atarlarVine fenomenleri Anıl İlter ile Serhat Osman Karagöz'den ses soluk yok şu aralar. Pelin Akil için tweet atacaklar mı bakalım.![]()
Ruken'i kimi canlandırdığı konusunda hiçbir bilgi yok o konuda ama büyük ihtimalle bölüm sonunda çıkan "bölüm oyuncuları" kısmında yazıyordur ismi.Ruken'i canlandiran kisinin gercek ismini bilen var mi? Cok güzel bir kadin.![]()
araştırıyorumRuken'i canlandiran kisinin gercek ismini bilen var mi? Cok güzel bir kadin.![]()
adı cevahirmiş galiba ama soyadını kimse bilmiyorRuken'i canlandiran kisinin gercek ismini bilen var mi? Cok güzel bir kadin.![]()
https://twitter.com/CevahirMasideTu
Yeni Favorim.Kızılelma'nın Ruken'i Cevahir Turan'ın twitter resmi;
![]()
zeynep ve murat'a zaman sağlamak için yaptı bunuYeni Favorim.Ama o da öldü.
![]()
Yeni doğuyor bence. Osman Sınav'ın yapımlarında ve başka yapımlarda da gözükmeye başlayacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bu tarz dizilere bölüm oyuncusu olarak dahil oldu. Çok fazlaca gözüktü. Bu da demek oluyor ki; bambaşka dizi ve filmlerde oyunculuğa devam edecek.Yeni Favorim.Ama o da öldü.
![]()
5 Haziran 1988 yaziyor diger sitelerde.birisi yazmış bunu
ruken hakkında
Gerçek adı Cevahirdir 1989 hollandada doğmuştur ve hollandada ekonomi bölümü mezunudur şuanda istanbul üniverstesinde müzikal bölümü okuyor ( Not: bu bilgileri kendisinden aldım Gerçek ve Kesin bilgilerdir )
[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]
Evet, kendini atese atti.. ama yine de Zeynep sehit oldu.zeynep ve murat'a zaman sağlamak için yaptı bunuzeynep bi de kin gütmüştü kıza
[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]
Yeni doğuyor bence. Osman Sınav'ın yapımlarında ve başka yapımlarda da gözükmeye başlayacağını düşünüyorum. Sonuç olarak bu tarz dizilere bölüm oyuncusu olarak dahil oldu. Çok fazlaca gözüktü. Bu da demek oluyor ki; bambaşka dizi ve filmlerde oyunculuğa devam edecek.![]()
Hatta yeni Ceren Hindistan diyebilirim. Onun gibi zamanla yükselebilir.Insallah görürüz tekrar.![]()
bilmiyorum öyle yazmış kesin bilgi demiş ama5 Haziran 1988 yaziyor diger sitelerde.
Evet, kendini atese atti.. ama yine de Zeynep sehit oldu.
Insallah görürüz tekrar.![]()
izledin mi agaDemedi deme İbrahim.Bu dizibin sonunda Murat annesinin koltuguna oturacak ayni Polatin Karahanlinin koltuguna oturdugu gibi.Sonra biat etmeler falan
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !