o sultanahmetteki polatın yürüyüş sahnesi için son sahne diyorlar diğer tarafta ömer babadan bahsediyorlar ölecek diyeaynen aga müthiş bir analiz yaptın yine katılıyorum her söylediğine
ama badülhey ölmeyecek merak etme o sahne hayal silah boş
cahite de hiçbişey olmayacak orası fragman yanıltmacası karalar başka bir yeri patlatıyor
ayrıca istanbulda çok önemli olayların olacağını düşünüyorum usta ie ilgili
tekrar tekrar izlerken bişey daha dikkati mi çekti ilk başta cahitin elinde maske var iki eliyle tutmuş ardından elinde sadece kumanda var yani maskeyi yere bırakması falan lazım bu imkansız gibi
yani diyeceğim şu cahit sanki farklı bir yere geçip bombayı patlatmış gibi eper o patlama oraya aitse @Master.1000
hayret cumhuriyet gazetesi vadiyle ilgili haber yapmış hemide pozitif
vay kardeş çok hızlısın valla muhteşem haberler
insallah haber dogrudur.. Irak filminde oldugu gibi yabanci oyunculara agirlik verilmeli. Vizyon tarihi cok iyi düsünülmeli. Filistin filmi gibi yine dizi ile birlikte paralel yayinda olursa, bu kez 2 milyondan da az olabilir. Film projesi gercek ise, insallah gercekdir.. Filmde Kara'da olacaksa, Kara'dan dizinin basinda gösterdigi O muhtesem operasyonlarini bekliyoruz.hayret cumhuriyet gazetesi vadiyle ilgili haber yapmış hemide pozitif
vay kardeş çok hızlısın valla muhteşem haberler
Filistin filmi gibi yine dizi ile birlikte paralel yayinda olursa, bu kez 2 milyondan da az olabilir demişsin haklısın ama filimin akıbeti bence dizinin reytingleriyele doğru orantılı eğer dizi gelecek sezon bir patlama yaparsa onun yansıması sinema filimine çok olumlu yansır filistin yayınlandığında dizinin reytingleri pek içi açıcı deildi birde tabi ırakla filistin hemen hemen aynı konseptte olmuştu mesela çok sevmeme rağmen zikir sahneleri ve bunun gibi aynı örnekleri çoğaltabiliriz sinema yapacaklarsa yaptıkları o iki filimden çok farklı ve bağımsız olmalı tabi en önemlisi ırak filimine gösterdikleri önemin biraz daha fazlasını bu filime vermeleri lazıminsallah haber dogrudur.. Irak filminde oldugu gibi yabanci oyunculara agirlik verilmeli. Vizyon tarihi cok iyi düsünülmeli. Filistin filmi gibi yine dizi ile birlikte paralel yayinda olursa, bu kez 2 milyondan da az olabilir. Film projesi gercek ise, insallah gercekdir.. Filmde Kara'da olacaksa, Kara'dan dizinin basinda gösterdigi O muhtesem operasyonlarini bekliyoruz.
benim asıl dikakkatime çeken suriye haberi daha 1-2 hafta önce görmüştüm ama aslı yok galiba olsa duyardık herhalde
aga bu resimler hiçbişey daha çekimler bugün bitmiş fragmanda hiç olamyan çok bomba sahneler varyav bu resimler fazla, tamam hycenlandırıyor ama biraz daişin süprizi kaçıyor gibi sonra gördüğümüz için yarttiğı etki azalıyor
yav söyle söyle cideen bölüm kaç saat sürecek haaga bu resimler hiçbişey daha çekimler bugün bitmiş fragmanda hiç olamyan çok bomba sahneler var
o değilde bölm kaç saat sürecek ben onu merak ediyorum
bir tüyo daha paylaşacaktım ama kızarsınız diye paylaşmıyorumne olsa her biri bişey söylüyor neyin ne olduğu belli değil
Bu Bölüm'de Birde Ömer Baba Ve Nazife Anne'nin Umre Yolculuğuna
Şahit Olacağız..![]()
vay be ne bomba gün oucak b,rde mübarek güne denk gelmeseydi iyi ourdu ya neyseaga bu resimler hiçbişey daha çekimler bugün bitmiş fragmanda hiç olamyan çok bomba sahneler var
o değilde bölm kaç saat sürecek ben onu merak ediyorum
bir tüyo daha paylaşacaktım ama kızarsınız diye paylaşmıyorumne olsa her biri bişey söylüyor neyin ne olduğu belli değil
Bu Bölüm'de Birde Ömer Baba Ve Nazife Anne'nin Umre Yolculuğuna
Şahit Olacağız..![]()
aynen agayav söyle söyle cideen bölüm kaç saat sürecek ha
vay be ne bomba gün oucak b,rde mübarek güne denk gelmeseydi iyi ourdu ya neyse
aga lütfen bak bekliyom ona greaynen aga
elimde bikaç tüyo var ama paylaşmayacam kafaları fazla karıştırmak istemiyorumçok fena bir bölüm olacak yalnız öyle böyle değil ama
aga maytap geçme zaten bu mesajdan sonra 3 tane yazabilirim bugün en fazla 1000. mesajımı sezon finalinin ilk yorumu olarak atacam uğraştırma da benitüyo mu istiyon aga![]()
aga ciddi sandım tüyo paylaşmıştım sildim vallahi bakaga maytap geçme zaten bu mesajdan sonra 3 tane yazabilirim bugün en fazla 1000. mesajımı sezon finalinin ilk yorumu olarak atacam uğraştırma da beni
😀
yav nie sşiliyonaga ciddi sandım tüyo paylaşmıştım sildim vallahi bak![]()