anlamadım panpabakıyorumda kimsenin dikkatini çekmemiş
![]()
@XanTier @-KADİR- @china_shangai
@xemrexxx fragman çıktı görmedin heralde
fragman çıktı izle diyorum neyi anlamadımanlamadım panpa![]()
aynen aga müthiş bir analiz yaptın yine katılıyorum her söylediğineSon bir kac sezonun en güzel sezon finali geliyor.. Önümüzde ki sezondan itibaren, bambaska bir Vadi izleyebiliriz. Senaryo grubunda ki degisiklikten sonra Vadide ciddi degisiklikler var. Kanal D diziyi tam zamaninda aldi. "Eski" Vadiyi arayanlar, yeni sezonda o heycani, keyfi ve O kaliteyi bulacaktir.
Kanal D'nin en sevidigim yönü, dizilerine cok sahib cikmasi. Dizilerini en cok önem veren kanal Kanal D'dir. Dizilerin tanitimini cok güzel yapiyorlar.. Bunun örnegini hepimiz gördük. En basit diziye yaptigi, reklamlar ile izleyiciyi cekmeye calisiyor.
Sezon Finalinde umarim Cahit ölür.. Abdülhey'in ölmesi hepimiz icin kötü olacaktir. Dizinin akisi icin Cahit en azindan ölmelidir. Kibiris sahneleri, sezon finaline ayri bir renk katacaktir.
Fragmanin disinda daha cok süprizlerin olacagi muhtesem sezon finalini artik bekliyoruz.. 11.yilin sezon finalini de devirmis oluyoruz..
Yeni sezonda Kanal D, Kurtlar Vadisi tanitimlari ile TV'yi yerle bir edecek.
Kurtlar Vadisi kadar sezon finallerini bomba yapabilen başka bir dizi örneği yok müthiş yapıyo adamlar bu işi helal olsun
@-KADİR- @legolas9900 nerdesiniz aga fragman çıktı kayboldunuz
fragman çıkmadan herkes burdaydı fragman çıkınca kimse kalmadı ilginç![]()
yapma yaSorma aga Almanya kuzey reyn vestfalya eyaletinde kiyamet kopuyor sandik ...yagmur rüzgar karisimi bisey oldu .... agaclar arabalarin evlerin üstüne düstü belli bölgelerde elektrik kesintisi yasandi ve telefonlar cöktü... sorma yani belki sonradan bu konuya bi kac resim koyarim
![]()
Allaha sükür bizde bisey yok ama komsularin arabalari felan cöplük oldu ...yapma yaagam büyük geçmiş olsun valla üzüldüm ya İnşallah bişeyiniz yoktur
cana geleceğine mala gelsin aga tekrardan geçmiş olsunAllaha sükür bizde bisey yok ama komsularin arabalari felan cöplük oldu ...![]()
efsane şovla veda ediyor sezona agaoff fragman çok iyi ya
aynen aga merakla bekliyorum fragman fena müzikte çok iyi olmuşefsane şovla veda ediyor sezona aga![]()
Aga Turgut öldükten sonra bozdu ben eskiden kaçırmazdım ama artık şimdi çok bozdu izleme nedenim alışkanlık mecburen bitene kadar izlicez benim böyle bir huyum var. Başladığım dizi bitene kadar seyrederimFragman çıkmış,Karadayı'yı da kaçırdım off hangsini izlicem şimdi.![]()