Kurtlar Vadisi Pusu 229.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

Fragman çıkmış,Karadayı'yı da kaçırdım off hangsini izlicem şimdi.:(

Fragmanı kaç kere izledim süper ya cendere off perşembeyi iple çekiyorum

eğer son sahne cahitin tapınak patlaması olucaksa yine geçen yılkı gibi fiyasko bir sezon finali olur cahit ölücekmi ölmücekmii diye bir sezon beklemek istemiyorum ben ölse nolur ölmese nolur 🙂🙂🙂

eğer son sahne cahitin tapınak patlaması olucaksa yine geçen yılkı gibi fiyasko bir sezon finali olur cahit ölücekmi ölmücekmii diye bir sezon beklemek istemiyorum ben ölse nolur ölmese nolur 🙂🙂🙂
geçen sezonki sezon finali mükemmeldi son sahnesi daha iyi olabilridi yani polat üzerinden bitmemesi lazımdı bu sezon son sahne çok başka olacak orası değil emin ol :D

Allahım fragmana bak offffff :D Cahitin Abdülheye sıktığı sahne hayal. Pusat Şurupun ya da Şamilin mezarına gitmiş. Cahit patlatıyor kendini. Tapınakçılar Karahanlıyı öldürdükleri gibi bu kez Baron Vahap Kuzuzadeyi hallediyorlar. GELL PERŞEMBE GELL..

Aga zaten benim de konu hazırdı da ben Vadi forumuna baktım adam 45 geçe çıkacak yazmış bende baktım saate 44 geçiyor tıkladım çıkmış :D Eyvallah :D

@-KADİR- aga dediğimizi yaptılar hele Şükür :D Ya Cendere ya da İstanbul Mix olsun demiştik Cendere olmuş :D
aynen eee aklın yolu bir beyin bedava 😀

Kurtlar Vadisi kadar sezon finallerini bomba yapabilen başka bir dizi örneği yok müthiş yapıyo adamlar bu işi helal olsun

@-KADİR- @legolas9900 nerdesiniz aga fragman çıktı kayboldunuz :D

fragman çıkmadan herkes burdaydı fragman çıkınca kimse kalmadı ilginç :D
aga sorma int gitti yarım saattir müşteri hizmetleriyle görüştüm anca gelebildim

geçen sezonki sezon finali mükemmeldi son sahnesi daha iyi olabilridi yani polat üzerinden bitmemesi lazımdı bu sezon son sahne çok başka olacak orası değil emin ol :D
cnm bende son sahneden dolayı fiyasko dedim kurtlar vadsi pusuda 7 sezon finali yapıldı
tam 4 tanesi polat ölüyormu diye bitti ilk sezonda bomba patlamıştı ofiste 2.sezonda iskender evlerine ateş salmıştı 3.sezonda polat vurulmuştu 7.sezon geçen sezonda boğularak bitti ölmüceğini bildiğimiz halde koca sezonu poalt öüyormu diye bitiryorlar sinir oluyorum ölmücek biliyoruz ama her sezon aynı şeyle bitiyor bu seferde cahitle biterse yuhh artık 🙂🙂🙂

frağman bomba ama eğer son sahne yoksa o zaman işte büyük bir süpriz var demektir

cnm bende son sahneden dolayı fiyasko dedim kurtlar vadsi pusuda 7 sezon finali yapıldı
tam 4 tanesi polat ölüyormu diye bitti ilk sezonda bomba patlamıştı ofiste 2.sezonda iskender evlerine ateş salmıştı 3.sezonda polat vurulmuştu 7.sezon geçen sezonda boğularak bitti ölmüceğini bildiğimiz halde koca sezonu poalt öüyormu diye bitiryorlar sinir oluyorum ölmücek biliyoruz ama her sezon aynı şeyle bitiyor bu seferde cahitle biterse yuhh artık 🙂🙂🙂
evet doğru bence de son sahne cahit in olursa bölümde ne olursa olsu n fiyasko bir sezon finali olur ama zannetmiyprum

Bide bu sene son sahne olursa demeyin küfür keyfime