aga karadayıda bişey olmuyo zaten boşverFragman çıkmış,Karadayı'yı da kaçırdım off hangsini izlicem şimdi.![]()
ben 7-8 kez izledim doyamıyorum müzik yeterFragmanı kaç kere izledim süper ya cendere off perşembeyi iple çekiyorum
abi onu bölümde görücez işte fragmanda göstermezlerFragmanI pek begenmedim cok karI§Ik oha buda mI olur diyecegimiz bißey göremedim
Reklama girdi şimdi izlicem.aga karadayıda bişey olmuyo zaten boşver
ben 7-8 kez izledim doyamıyorum müzik yeter![]()
geçen sezonki sezon finali mükemmeldi son sahnesi daha iyi olabilridi yani polat üzerinden bitmemesi lazımdı bu sezon son sahne çok başka olacak orası değil emin oleğer son sahne cahitin tapınak patlaması olucaksa yine geçen yılkı gibi fiyasko bir sezon finali olur cahit ölücekmi ölmücekmii diye bir sezon beklemek istemiyorum ben ölse nolur ölmese nolur 🙂🙂🙂
In§allah eger sezon finalinin sonunda ortaya çIkarsa polat yuh olsun onlara bari sezon finalinde çIksIn ortayaabi onu bölümde görücez işte fragmanda göstermezlerpolatın şovunu bölüm içinde görecez
aynen abi çıksın bu bölüm bari izleyelimIn§allah eger sezon finalinin sonunda ortaya çIkarsa polat yuh olsun onlara bari sezon finalinde çIksIn ortaya
aynen eee aklın yolu bir beyin bedava 😀Allahım fragmana bak offffffCahitin Abdülheye sıktığı sahne hayal. Pusat Şurupun ya da Şamilin mezarına gitmiş. Cahit patlatıyor kendini. Tapınakçılar Karahanlıyı öldürdükleri gibi bu kez Baron Vahap Kuzuzadeyi hallediyorlar. GELL PERŞEMBE GELL..
Aga zaten benim de konu hazırdı da ben Vadi forumuna baktım adam 45 geçe çıkacak yazmış bende baktım saate 44 geçiyor tıkladım çıkmışEyvallah
@-KADİR- aga dediğimizi yaptılar hele ŞükürYa Cendere ya da İstanbul Mix olsun demiştik Cendere olmuş
![]()
aga ben bu cendere versiyonuna hastayım ya çok dehşet bişeyaynen eee aklın yolu bir beyin bedava 😀
Çigdem karde§imize katIlIyorum cahit öldü ölmedi diye papatya falI baktIrmasInlar artIk hep aynI ölümler üzerinden sezon finalinden bIktIkaynen abi çıksın bu bölüm bari izleyelim![]()
aga sorma int gitti yarım saattir müşteri hizmetleriyle görüştüm anca gelebildimKurtlar Vadisi kadar sezon finallerini bomba yapabilen başka bir dizi örneği yok müthiş yapıyo adamlar bu işi helal olsun
@-KADİR- @legolas9900 nerdesiniz aga fragman çıktı kayboldunuz
fragman çıkmadan herkes burdaydı fragman çıkınca kimse kalmadı ilginç![]()
cnm bende son sahneden dolayı fiyasko dedim kurtlar vadsi pusuda 7 sezon finali yapıldıgeçen sezonki sezon finali mükemmeldi son sahnesi daha iyi olabilridi yani polat üzerinden bitmemesi lazımdı bu sezon son sahne çok başka olacak orası değil emin ol![]()
evet doğru bence de son sahne cahit in olursa bölümde ne olursa olsu n fiyasko bir sezon finali olur ama zannetmiyprumcnm bende son sahneden dolayı fiyasko dedim kurtlar vadsi pusuda 7 sezon finali yapıldı
tam 4 tanesi polat ölüyormu diye bitti ilk sezonda bomba patlamıştı ofiste 2.sezonda iskender evlerine ateş salmıştı 3.sezonda polat vurulmuştu 7.sezon geçen sezonda boğularak bitti ölmüceğini bildiğimiz halde koca sezonu poalt öüyormu diye bitiryorlar sinir oluyorum ölmücek biliyoruz ama her sezon aynı şeyle bitiyor bu seferde cahitle biterse yuhh artık 🙂🙂🙂
Bide bu sene son sahne olursa demeyin küfür keyfimecnm bende son sahneden dolayı fiyasko dedim kurtlar vadsi pusuda 7 sezon finali yapıldı
tam 4 tanesi polat ölüyormu diye bitti ilk sezonda bomba patlamıştı ofiste 2.sezonda iskender evlerine ateş salmıştı 3.sezonda polat vurulmuştu 7.sezon geçen sezonda boğularak bitti ölmüceğini bildiğimiz halde koca sezonu poalt öüyormu diye bitiryorlar sinir oluyorum ölmücek biliyoruz ama her sezon aynı şeyle bitiyor bu seferde cahitle biterse yuhh artık 🙂🙂🙂
yürü aga ama fragman a o polat ın bakışını koymasalarmış iyi olurmuş iyice tekrarlanmaya başladı bu sahneaga ben bu cendere versiyonuna hastayım ya çok dehşet bişeybu müzik eşliğinde polat yürüsün varya off
![]()