- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
@*YıldırıM* Gelecek bolum herkes Ayseyle Fatmayi karistircak hani ikizlerdi ya.Bakalim neler olacak. 😉
Unutuldum Aynı sezen aksunun dediği gibi unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibihayir.4. bolum ayse geliyor.Sende gelceksin yani 😉 ayni evde yasiyor olacaksiniz falan 😉
ozetinidemi izliyorsunKara Para Aşk izliyorum.
Malesef okuyamayacağım.
Unutulmadin ki ben zaten seni o tolle katmayi dusunuyordum.Eger bu bolum katilsaydin Nida yerine seni kullanirdim ve cok kisa bir rolun olurdu gelecek hafta cok daha guclu bir rolle geliyorsun 😉Unutuldum Aynı sezen aksunun dediği gibi unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi
Tuba'mı ekranda ne zaman görsem izlerim özet tekrar falan farketmiyor.ozetinidemi izliyorsun
Bare diziden sonra bak
Şaka yapıyorum yaBende yazmayı düşünüyorum ama finallerim devam ediyor..Unutulmadin ki ben zaten seni o tolle katmayi dusunuyordum.Eger bu bolum katilsaydin Nida yerine seni kullanirdim ve cok kisa bir rolun olurdu gelecek hafta cok daha guclu bir rolle geliyorsun 😉
7.30da yayinladim ya.Bundab sonra oyle yaparim.Yorumunu bekliyorumTuba'mı ekranda ne zaman görsem izlerim özet tekrar falan farketmiyor.
Dizi bittikten sonra bakılır.
Hem dizi saatleri yayınlama daha erken saatde yayınlayabilirsin millet dizi izliyor.
ne yazmayi dusunuyorsun ?Şaka yapıyorum yaBende yazmayı düşünüyorum ama finallerim devam ediyor..
Tamam ben görmemişim demek ki.7.30da yayinladim ya.Bundab sonra oyle yaparim.Yorumunu bekliyorum
Beğendimmi +1ne yazmayi dusunuyorsun ?
Basarilar finallerinde.
Begendinmi Elanin gecmisini
Favori karakterlerim @Çiğdem- ve @kvp-medya
Anladim.Zaten @kvp-medya nin karakteri O dediklerinden biri ama oda bilmiyor su anda 😉Beğendimmi +1
Ne mi yazmayı düşünüyorum cadılar ya da vampirler üzerine bir dizi yazmayı ya da ikisi karışık kurt adamlar da olabilir...En sevdiğim fantastik üçlüsü vampirkurtcadı
4. bolumde sen kötuluk yapacaksin Fatmaya yada ayseye.Daha tam karar veremedim.Karistirsanmi karistirmasanmi onlari ? @destere gelecek ama o gelene kadar Cenkle biraz daha isi pisirin istedim.Gelecek bolum yani 4. bolumde olacak.4. bolumde Ela hic olmayacak 😉 Hep siz olacaksiniz 😉@destere de yoktu bu bölümde gelicek demiştin galiba bu arada benim rolum yok kadar azdı 3 bölüm geçti ama hala tam anlamıyla konuda aktiflik gösteremedim nasıl kötü vampirim ben hiçbirşey yapamadım henüz
bekliyorumKızılelma bittikten sonra okuyacağım