Vampir Sirlari 3. Bölüm

@*YıldırıM* Gelecek bolum herkes Ayseyle Fatmayi karistircak hani ikizlerdi ya.Bakalim neler olacak. 😉

Unutuldum Aynı sezen aksunun dediği gibi unutuldum unutuldum kurutulmuş güller gibi:T
Unutulmadin ki ben zaten seni o tolle katmayi dusunuyordum.Eger bu bolum katilsaydin Nida yerine seni kullanirdim ve cok kisa bir rolun olurdu gelecek hafta cok daha guclu bir rolle geliyorsun 😉

Tuba'mı ekranda ne zaman görsem izlerim özet tekrar falan farketmiyor.
Dizi bittikten sonra bakılır.
Hem dizi saatleri yayınlama daha erken saatde yayınlayabilirsin millet dizi izliyor.
7.30da yayinladim ya.Bundab sonra oyle yaparim.Yorumunu bekliyorum :)

ne yazmayi dusunuyorsun ?
Basarilar finallerinde.
Begendinmi Elanin gecmisini

Favori karakterlerim @Çiğdem- ve @kvp-medya
Beğendimmi +1:)
Ne mi yazmayı düşünüyorum cadılar ya da vampirler üzerine bir dizi yazmayı ya da ikisi karışık kurt adamlar da olabilir...En sevdiğim fantastik üçlüsü vampirkurtcadı:D

@destere de yoktu bu bölümde gelicek demiştin galiba bu arada benim rolum yok kadar azdı 3 bölüm geçti ama hala tam anlamıyla konuda aktiflik gösteremedim nasıl kötü vampirim ben hiçbirşey yapamadım henüz :kiki::kiki:

@destere de yoktu bu bölümde gelicek demiştin galiba bu arada benim rolum yok kadar azdı 3 bölüm geçti ama hala tam anlamıyla konuda aktiflik gösteremedim nasıl kötü vampirim ben hiçbirşey yapamadım henüz :kiki::kiki:
4. bolumde sen kötuluk yapacaksin Fatmaya yada ayseye.Daha tam karar veremedim.Karistirsanmi karistirmasanmi onlari ? @destere gelecek ama o gelene kadar Cenkle biraz daha isi pisirin istedim.Gelecek bolum yani 4. bolumde olacak.4. bolumde Ela hic olmayacak 😉 Hep siz olacaksiniz 😉

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar